Scandal în trafic, în Timişoara. Un şofer a sărit la bătaie cu bâta de baseball

Scandal în plină stradă, joi, pe un bulevard din Timişoara. Un bărbat a sărit la un cuplu cu o bâtă de baseball, în urma unui conflict izbucnit în trafic. Agresorul a fost imobilizat.

11 iun. 2015, 13:25
Scandal în trafic, în Timişoara. Un şofer a sărit la bătaie cu bâta de baseball

Scandalul s-a petrecut în cursul zilei de joi, în timp ce jandarmii se deplasau pe un bulevard din Timişoara. Ei au intervenit pentru a aplana conflictul.

„Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au avut surpriza de a surprinde în flagrant un atac al unui bărbat asupra unui cuplu. Imediat după imobilizarea agresorului, care avea asupra lui o bâtă de baseball de aluminiu, jandarmii i-au condus pe toţi trei la sediul unităţii, unde aceştia au dat lămuririle necesare„, au spus reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile, potrivit tion.ro.

Cei trei timişoreni implicaţi în altercaţie au povestit că totul a plecat de la un conflict în trafic. Agresorul urmează să fie cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Dosarul urmează să fie trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte şi: INCIDENTE la o nuntă din Timiş. Mirele s-a luat la BĂTAIE cu socrul