SCANDAL incredibil între Antena 1 şi Pro TV: Simona Gherghe acuză: I-au dat 5.000 de euro!

Cel mai nou scandal din showbiz tinde să ia proporţii şi mai mari. Simona Gherghe l-a luat la rost, în direct, pe Liviu Guţă, după ce acesta a mers la Pro TV, la emisiunea "La Măruţă", pentru a spune că a fost provocat de Antena 1 la regizarea unui scandal.

26 iun. 2014, 21:23

Simona Traşcă a povestit la Acces Direct, de la Antena 1, că Liviu Guţă a intrat peste ea în cameră, după ce a spart uşa, i-a pus mâna la gură  şi a ameninţat-o. Pe de altă parte, manelistul a mers la emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV, unde a recunoscut ce a făcut, însă a susţinut că a fost provocat şi că totul a fost regia Antenei 1. 

SCANDALUL Simona Traşcă „violată” de Liviu Guţă ia amploare. Blonda a prezentat o înregistrare VIDEO

Deşi se afla în direct, Simona Gherghe a fost pusă la curent cu ce se întâmpla la postul concurent şi a reacţionat dur la adresa lui Guţă: „Liviu Guţă a spus pe un alt post că Antena 1 a făcut regie. Aş vrea să îi bat obrazul! De câte ori a vrut să cânte la noi, toată lumea s-a purtat frumos cu el. Acum se duce la un alt post să arunce cu noroi. I-au dat 5.000 de euro. Să-ţi fie ruşine!”.

Citeşte şi Replica lui Măruţă legată de acuzaţiile că l-ar fi plătit pe Liviu Guţă să apară în emisiunea lui

Serghei Mizil, a intrat în direct de la Sighişoara, locul unde s-a petrecut incidentul şi a fost extrem de vehement la adresa lui Liviu Guţă. „A fost o măgărie ce a făcut Guţă. Eu am înregistrări cum încercam să îl potolesc la restaurant. A spart tot restaurantul! Există camere de supraveghere acolo. Au fost violenţe repetate. Apoi nu poţi să fii violent cu o femeie. O reacţie de vagabond! Şi-a cerut scuze de la toată lumea şi apoi s-a dus la un alt post”.

Citeşte şi Simona Gherghe, implicată în SCANDALUL ANULUI. „Urât caracter, să-i fie RUŞINE!”