Scandal într-o comună din Giurgiu: Fiu de poliţist, implicat într-un caz de viol în grup

Şase băieţi, între care fiul şefului de post din comuna Ogrezeni, sunt acuzaţi că ar fi ascuns un viol, informează România TV. O minoră din Bolintin a fost violată de un bărbat într-un apartament din Bucureşti. Alţi 5 au fost prezenţi la viol, iar unul dintre ei a şi filmat. Imaginile au circulat, apoi, pe grupuri de Whatsapp.

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 14:21
Scandal într-o comună din Giurgiu: Fiu de poliţist, implicat într-un caz de viol în grup

Procurorii de la DIICOT confirmă că este vorba de un dosar în care sunt cercetate infracţiuni de viol şi pornografie infantilă. Părinţii fetei de 15 ani susţin că fiica lor este şocată şi a ameninţat că se va sinucide.

Orgia, la care ar fi participat cei şase băieţi, s-a petrecut într-un apartament din Bucureşti deţinut de tatăl unuia dintre tinerii acuzaţi. Băieţii s-ar fi chemat apoi unii pe alţii pentru a profita de eleva din Bolintin. Unul dintre ei este băiatul şefului de post din comuna giurgiuveană Ogrezeni.

Neoficial, cu doar câteva ore în urmă, poliţistul confirmase faptul că fiul lui participase la cheful din apartament. Fiul poliţistului a fost în apartament, nu a agresat-o pe elevă, dar l-a acoperit pe violator.

Citeşte şi Violator eliberat în baza recursului compensatoriu, reţinut de poliţişti pentru că a încercat să violeze o bătrână de 82 de ani

În casa şefului de post au fost făcute şi percheziţii. Anchetatorii au căutat telefonul băiatului, aceasta fiind o probă importantă din dosar. Procurorii de la DIICOT Giurgiu anchetează cazul.

Victima, tânăra de 15 ani a fost şi ea audiată de procurori. Fata ar fi fost îmbătată şi apoi obligată să întreţină relaţii sexuale cu unul dintre bărbaţi. Un altul a filmat, iar apoi imaginile au fost răspândite între colegi.

Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă în video de mai jos