SCANDAL între Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu după divorţ. Consulul, nemulţumit de pensia alimentară a copiilor

Dintr-un cuplu admirat şi chiar invidiat, Andrei Zaharescu şi Andrei Berecleanu au devenit doi adversari care luptă fără milă unul cu celălalt. Pentru bani. Divorţul a rămas în urmă, fiecare şi-a refăcut viaţa, dar în loc să-i unească, cei doi copii îi despart şi mai mult. Până acum, niciunul nu dă vreun semn că este dispus să cedeze. Deşi s-au despărțit de doi ani, ei încă mai au două litigii pe rol.

04 mart. 2016, 15:37
SCANDAL între Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu după divorţ. Consulul, nemulţumit de pensia alimentară a copiilor

Zaharescu, actualmente consul în Africa de Sud, este nemulţumit că valorea pensiei alimentare este prea mare, scrie libertatea.ro. În loc de o micşorare de 600 de dolari, instanţa a decis o reducere de numai 200 de dolari. La rândul ei, Andreea Berecleanu este nemulţumită că instanţa, deşi i-a dat dreptate, a obligat-o la plata cheltuielilor de judecată, aproximativ 6.000 de lei, şi contestă şi ea decizia.

Citeşte şi Radu Banciu plăteşte pentru declaraţia că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare pentru funcţii”

Fostul prezentator de televiziune a cerut reducerea pensiilor copiilor, pe motiv ca are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

Catinca Zaharescu-Mereuță, în vârstă de 21 de ani, fiica cea mare a fostului prezentator, a solicitat şi a obţinut anul trecut plata pensiei alimentare retroactiv, dar și pentru perioada prezentă până la finalizarea studiilor, iar instanța a aprobat şi o pensie lunară în cuantum de 500 de dolari. În urma apelului lui Andrei, pensia i-a fost scăzută cu 100 de dolari, scrie ziarul citat.