SCANDAL între două familii de romi, în Capitală. Un poliţist a fost atacat cu sabia

Un poliţist de la secţia 9 a fost atacat cu sabia de un cetăţean de etnie romă, în zona Iancului din Capitală. Omul legii s-a apărat trăgând un foc de armă înspre atacator, care a fost rănit la un picior.

RomaniaTV.net
25 iun. 2014, 10:18
SCANDAL între două familii de romi, în Capitală. Un poliţist a fost atacat cu sabia

Poliţiştii de la Secţia 9 au fost chemaţi să intervină în zona Iancului din Bucureşti, după izbucnirea unui conflict cu arme albe între două familii de romi.

Din spusele martorilor, între cele două clanuri era un conflict mai vechi, iar miercuri acesta a degenerat într-o luptă cu săbii şi topoare. Vecinii au sunat la 112 şi au cerut intervenţia oamenilor legii, însă agenţii sosiţi la faţa locului nu au reuşit să aplaneze conflictul. Unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical, dar nici aşa scandalagiii nu s-au potolit. Mai mult, unul dintre ei a încercat să-l atace pe poliţist cu o sabie, iar acesta s-a apărat trăgând un foc de armă înspre atacator, care a fost rănit la picior.

Citeşte şi ATAC MAFIOT, SCENE ȘOCANTE pe stradă. Un şofer a fost blocat în trafic şi bătut cu bestialitate de interlopi

În urma bătăii cu săbii şi topoare cinci persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital cu ambulanţe SMURD.

La faţa locului s-au deplasat echipe de criminalişti, care au prelevat probe, dar şi echipaje de mascaţi care supraveghează zona pentru a evita reizbucnirea unui conflict. De asemenea, poliţiştii de la Secţia 9 iau declaraţii martorilor.