Scandal între poliţişti beţi şi o firmă de pază, după ce oamenii legii au dansat pe mese într-un club

Scandal monstru pe o stradă din Târgu Jiu: mai mulți polițiști, aflați în timpul liber, au intrat intenționat cu mașina în autoturismul angajaților unei firme de pază. Asta, după ce cu doar o oră în urma scandalului se luaseră la ceartă şi într-un club din oraş. 

16 apr. 2015, 05:41
Scandal între poliţişti beţi şi o firmă de pază, după ce oamenii legii au dansat pe mese într-un club

Totul a pornit de la un scandal provocat de poliţiştii care s-au urcat pe mese într-un club din Târgu Jiu, aceştia fiind daţi afară din local de către agenţii de pază, informează România TV

Citeşte şi Atacatorul cu satâr din Gorj, lăsat acasă de autorităţi VIDEO

Oamenii legii, băuţi bine, s-au urcat în maşină şi au plecat. În apropierea clubului au văzut maşina firmei de pază şi au intrat în ea intenţionat. 

Citeşte şi SCANDAL la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Asistentele şi paznicul acuzaţi că au agresat un însoţitor VIDEO

La anchetă şoferul vinovat a refuzat recoltarea probelor biologice şi s-a ales cu dosar penal. Unul dintre poliţişti a fost agresiv şi şi-a înjurat colegii, astfel că a fost încătuşat. Conducerea IPJ Gorj i-a trimis deja pe cei trei vinovaţi în comisia de disciplină, iar la finalizarea anchetei procurorilor şeful poliţiei din judeţ, Gheorghe Parepa, a anunţat măsuri ferme şi că se poate ajunge chiar până la destituirea celor vinovaţi.