Scandal între ţigani: 200 de poliţişti şi luptători SIAS i-au ridicat să-i ducă la audieri VIDEO

O intervenţie fără precedent a avut loc după un scandal între două familii de romi dintr-o comună din Dâmboviţa. Pentru a potoli spiritele, forţe impresionante de poliţişti, jandarmi şi luptatori din trupele speciale au descins în casele scandalagiilor. Suspecţii vor fi duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arest preventiv.

22 apr. 2015, 13:55
Scandal între ţigani: 200 de poliţişti şi luptători SIAS i-au ridicat să-i ducă la audieri VIDEO

200 de poliţişti şi luptători SIAS din Bucureşti, Dâmboviţa şi Argeş au fost mobilizaţi pentru ridicarea unor suspecţi de etnie romă. Descinderile au avut loc în comuna Crângurile, pentru ridicarea scandalagiilor. 17 persoane au duse la audieri la judecătoria Găeşti.

Citeşte şi Un eurodeputat italian face afirmaţii scandaloase: Romii sunt nişte GUNOAIE, DROJDIA societăţii

Acuzaţiile sunt de violare de domiciliu, violenţe, distrugere şi loviri. Conflictul între cele două familii de romi a început în noaptea de Înviere, potrivit România TV.

Atunci, un bărbat de 53 de ani a fost omorât în bătaie de un tânăr de 28 de ani beat, din familia rivală. După crimă, între cele două familii s-a iscat un adevărat război.

Totul a degenerat la sfârşitul săptămânii trecute, când rudele celui ucis s-au hotărât să-şi facă singure dreptate. Au devastat mai multe case şi maşini ale celeilalte familii cu răngi, pietre, topoare şi bâte. 5 persoane, cu vârste între 23 şi 54 de ani, au ajuns la spital şi au făcut plângeri la poliţie.

Citeşte şi Hollande, despre romi: Încercăm să combatem reţelele de criminalitate. Chestiunea trebuie reglată cu umanitate