SCANDAL la concertul organizat în Iaşi cu ocazia Sfintei Parascheva

Tudor Chirila se afla in centrul unui scandal fara voia sa, iesenii asteptandu-l sa cante in 15 octombrie, chiar daca el nici nu a fost contactat.

10 oct. 2014, 07:44
SCANDAL la concertul organizat în Iaşi cu ocazia Sfintei Parascheva

Reprezentantii Primariei din Iasi au facut publica o lista cu artisti care canta la Zilele Iasiului, sarbatoare care deja a inceput si cuprinde si marele pelerinaj de Sfanta Parascheva. Pe langa Loredana, Smiley si Marius Moga, acestia au anuntat ca va veni si Tudor Chirila.

Insa managerul artistului a declarat ca acesta nu va concerta. „Nici nu au avut loc discutii oficiale pe aceasta tema”, a declarat managerul Carina Sava, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Sunt intr-o eroare. Nu au un contract cu mine, nici macar nu m-au contactat pentru acest eveniment. (…) Nu am fost contacata de nimeni de la Iasi, nu am semnat nimic, nu am discutat onorarii, nu am discutat absolut nimic. De aici pana la faptul ca aparem in presa este foarte mult, e foarte grav pentru ca se foloseste numele lui Tudor intr-o informatie falsa pentru promovarea unui eveniment la care nu va participa”, a precizat Carina Sava, managerul lui Tudor Chirila.