SCANDAL la Curtea de Apel Bucureşti. Jurnaliştii, agresaţi de bodyguarzii lui Nicuşor Constantinescu VIDEO

Scandal provocat de bodyguarzii lui Nicuşor Constantinescu la Curtea de Apel din Bucureşti. Oamenii preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa i-au agresat, vineri, pe jurnalişti. Şi jandarmii i-au bruscat pe ziarişti. Imediat după ce a plecat din faţa instanţei, Nicuşor Constantinescu a mers la biserică şi a aprins lumânări.

28 mart. 2014, 12:01
SCANDAL la Curtea de Apel Bucureşti. Jurnaliştii, agresaţi de bodyguarzii lui Nicuşor Constantinescu VIDEO

Un adevărat scandal s-a produs, vineri, după terminarea procesului lui Nicuşor Constantinescu. Bodyguarzii care îl însoţeau au blocat căile de ieşire din Curtea de Apel Bucureşti, pentru ca jurnaliştii să nu poată merge după şeful CJ Constanţa. Ziariştii au fost îmbrânciţi de oamenii oficialului, iar o cameră de filmat a fost distrusă, potrivit România TV.

Nicuşor Constantinescu a spus că nu îi cunoaşte pe cei care i-au agresat pe jurnalişti, cu toate că a venit cu ei la Curtea de Apel Bucureşti şi a plecat împreună cu ei, după proces.

Nicuşor Constantinescu s-a oprit, vineri, şi la biserica de lângă CAB, unde a aprins o lumânare, iar apoi a mers la un restaurant din apropiere, unde a zis că va aşteapta decizia instanţei.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti se pronunţă, vineri, în recursul formulat de DNA la decizia Tribunalului Bucureşti, prin care s-a dispus anchetatea preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, în libertate sub control judiciar.

Oficialul este acuzat de 24 de infracţiuni într-un dosar de corupţie. În schimb, şeful Consiliului Judeţean Constanţa susţine că este nevinovat.