Scandal la FCSB. Finul lui Reghecampf a fugit cu banii daţi de Gigi Becali pentru cantonamentul echipei în Slovenia

FCSB trebuia să facă primul cantonament în Slovenia, dar Cristi Voicu, cel care se ocupa de cantonamentele steliștilor, ar fi sustras suma primită de la patronul echipei, potrivit unor dezvăluiri publicate luni în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

29 mai 2017, 10:30
Scandal la FCSB. Finul lui Reghecampf a fugit cu banii daţi de Gigi Becali pentru cantonamentul echipei în Slovenia

Încă din mandatul lui Laurențiu Reghecampf se stabilise că FCSB urmează să facă două stagii de pregătire în această vară, primul în Slovenia și apoi în Olanda. Potrivit Gazetei Sporturilor, în urmă cu câteva zile, oficialii echipei au anunțat schimbarea primului cantonament din Slovenia în Slovacia. Surse din interiorul echipei au dezvăluit că finul lui Reghecampf este cel care a produs încurcătura.

Acesta a luat bani de la patronul echipei pentru a plăti hotelul unde urmau să se cazeze jucătorii, dar nu a mai efectuat transferul către resortul din Slovenia! Cristi Voicu a luat toți banii și nu s-a mai ocupat de plată. Cei de la hotel au sunat la club și-au anunțat că în conturile lor n-a fost virat niciun euro până la data stabilită în discuțiile telefonice anterioare și i-au anunțat că au interzis în stabilimentul lor„, spun sursele ziarului.