SCANDAL la funeraliile lui Sergiu Nicolaescu. Soţia regizorului, huiduită: "O să arzi în Iad!" VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 10:54 // Actualizat: Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 13:19 // Sursa: RTV.net

Zeci de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu. Oamenii erau întristaţi de dispariţia regizorului, aveau ochii în lacrimi, dar mai ales erau revoltaţi de gândul că nu au putut să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Sergiu Nicolaescu, pentru că familia a decis să fie incinerat. Soţia lui Sergiu Nicolaescu a fost huiduită de mai mulţi admiratori ai regizorului în timpul funeraliilor.

Decizia soţiei lui Sergiu Nicolaescu de a-l incinera pe regizor după moarte a fost contestată vehement de mai multe voci pe parcursul funeraliilor. La Cercul Militar, unde a fost depus sicriul fostului regizor, sute de oameni veniţi să îi aducă acestuia un ultim omagiu s-au arătat nemulţumiţi de incinerarea sa. În momentul scoaterii acestuia din sediul Cercului Militar, cei mai mulţi au aplaudat, dar au fost şi zeci de oameni care au huiduit şi au strigat "Ruşine!" la vederea văduvei.

"Nu-l ardeţi! Nu merită asta!", i-au strigat soţiei lui Sergiu Nicolaescu oamenii veniţi, sâmbătă, în faţa Cercului Militar. Şi sora regizorului a fost criticată pentru faptul că a fost de acord cu incinerarea.

"Ele tot în focul Iadului o să ardă. O să le ardă flacăra păgână!", a spus un alt admirator al regizorului, în timp ce alţii au catalogat incinerarea acestuia drept "o batjocură".

Văduva regizorului a fost huiduită şi la Crematoriul Vitan Bârzeşti de către cei veniţi să-i spună adio lui Sergiu Nicolaescu. Oamenii au strigat şi aici "Ruşine!" şi au ocărât-o pe Dana Nicolaescu în momentul în care aceasta a părăsit Crematoriul, cu puţin înainte de ora 12.00, ora programată pentru incinerare.

Incinerarea trupului lui Sergiu Nicolaescu a iscat multe polemici. În timp ce unii, în frunte cu reprezentanţii BOR, consideră că incinerarea este un act necreştin şi se opun cu vehemenţă acestui ritual, familia este decisă să îndeplinească dorinţa exprimată de regizor în repetate rânduri. Soţia şi sora lui Sergiu Nicolaescu spun că acesta a dorit să fie ars după moarte, iar o parte din cenuşa sa să fie aruncată în Marea Neagră.

Dana Nicolaescu a fost chiar ameninţată cu moartea de opozanţi ai deciziei privind incinerarea.

22 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dana Nicolaescu sergiu nicolaescu funeralii sergiu nicolaescu incinerare
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 22:15
Votează email 0 email
...în care aceasta a părăsit Crematoriul, cu puţin înainte de ora 12.00, ora programată pentru incinerare. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
06 ian 16:09
Votează email 0 email
...type-post status-publish format-standard hentry category-diverse category-showbiz category-stiri"> Zeci de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la Sergiu  Nicolaescu. Oamenii erau întristaţi de dispariţia regizorului, aveau ochii în  lacrimi, dar mai ales erau...
06 ian 11:01
Răspunde | Votează email 1 email
eli
Oamenii astia sunt cazuti in cap! Nu pot sa inteleaga ca a fost ultima dorinta a lui SN sa fie incinerat? Ce e asa de greu de inteles/? Trebuia ingropat dupa cum doreste nea GHeorghe sau Maria din piata? CRETINILOR!
06 ian 09:29
...la posturile de televiziune decesul regizorului şi senatorului Sergiu Nicolaescu”. Citeste mai mult pe RTV.NET: rtv.net ...
06 ian 02:33
Răspunde | Votează email 0 email
Roman Vasile
http://m.adevarul.ro/news/eveniment/misterele-executiei-inhumarii-ceausestilor- http://m.adevarul.ro/news/eveniment/misterele-executiei-inhumarii-ceausestilor- http://m.adevarul.ro/news/eveniment/misterele-executiei-inhumarii-ceausestilor-1_50ae63c37c42d5a6639c4921/ http://m.adevarul.ro/news/eveniment/misterele-executiei-inhumarii-ceausestilor-1_50ae63c37c42d5a6639c4921/index.pdf /index.pdf /index.pdf
06 ian 01:43
Răspunde | Votează email 1 email
Mihailescu Ioana
daca intr-adevar l-ati iubit atat de mult pe SN,din respect pt el nu trebuia sa va comportati ca niste retrardati si sa o huiduiti pe cea pe care el a iubit o,pe cea care i a fost alaturi atatea ani.daca asta a fost drinta lui,era normal ca ea sa faca asa ceva.rusine voua baaa,nu ei.
06 ian 01:40
Răspunde | Votează email 1 email
Mihailescu Ioana
daca intr-adevar l-au iubit atat de mult pe SN,din respect pt el n-ar fi trebuit sa faca circul pe care l-au facut.ea a respectat dorinta lui si e de apreciat,dar n-ai ce sa le ceri incuiatilor.rusine voua baaa,nu ei.
06 ian 00:20
Răspunde | Votează email 3 email
Dana
Stimata doamna Dana Nicolaescu,
Sunt un umil cetatean al acestei tari, care se rusineaza de atitudinea unor ipocriti (si cu putini neuroni functionali, din pacate), care au dovedit in astfel de momente ca nu au, de fapt, nimic sfant in ei, si pentru care nimic nu conteaza, decat alimentarea propriului apetit pentru macabru. Aveti toata admiratia mea pentru felul in care v-ati comportat si, mai ales, pentru ca ati respectat "dorinta expresa" a sotului, in ciuda vorbelor grele care s-au spus. Dumnezeul sa-l odihneasca! Iar pe dvs, sa va fereasca de ce-i rau!
05 ian 18:41
Răspunde | Votează email -2 email
ama
Daca el a vrut sa fie ars , sufletul lui a avut sa spunem o durere mai mare dar mai rapida ,a vazut Dana lui cum se comporta un cadavru in acel cuptor?,mai bine funerarii ortodoxe
05 ian 18:25
Răspunde | Votează email 2 email
Miron Lucian-Vlad
Bai nene , da lumea asta n-are altceva de facut decat sa huleasca ? , n-au treaba acasa? io nu-i inteleg. Oare ce-ar fi daca crestinii astia ar lasa cu gura de moarte sa fie inmormantati la BOR , dar spitalul si gloata sa decida sa fie incinerati? nu s-ar rasuci in mormant pentru non-respect de ultima dorinta?
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.6495
RON
11 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H