SCANDAL la înmormântarea fiicei lui Whitney Houston VIDEO

Mătuşile lui Bobbi Kristina Brown, fiica în vârstă de 22 de ani a cântăreţei Whitney Houston, care a murit săptămâna trecută, s-au certat în biserică. Tatăl lui Bobbi Kristina a părut devastat şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

02 aug. 2015, 10:04
SCANDAL la înmormântarea fiicei lui Whitney Houston VIDEO

Ceremonia funerară a lui Bobbi Kristina Brown a avut loc la o biserică metodistă din Atlanta. La slujbă au asistat numai rudele şi prietenii apropiaţi, pentru a evita transformarea evenimentului într-un circ mediatic.

Cu toate acestea, la funeralii a fost scandal. Familiile tatălui şi mamei lui Bobbi Kristina nu au reuşit să treacă peste conflictele mai vechi.

CITEŞTE ŞI Primele informaţii relevate de AUTOPSIA lui Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston

În timp ce matuşa dinspre mamă, Pat Houston, ţinea un discurs, mătuşa dinspre tată a întrerupt-o cu acuzaţii şi a fost scoasă afară cu forţa din biserică.

În faţa lăcaşului de cult, aceasta a început să se plângă jurnaliştilor.

Whitney o va bântui pe Pat Houston din mormânt. O va bântui. Nu s-a terminat. Abia a început„, a spus Leolah Brown.

Potrivit presei tabloide, cele două familii se luptă pentru controlul moştenirii de 20 de milioane de dolari a lui Bobbi Kristina.

La sfârşitul lunii ianuarie, Bobbi Kristina, singura fiică a lui Whitney Houston şi Bobby Brown, a fost găsită inconștientă în cadă, în locuinţa ei din Georgia. Fata, în vârstă de 22 de ani, a fost transportată de urgenţă la spital. Medicii au exclus alcoolul sau drogurile ca o cauză a incidentului, dar au descoperit că avea creierul grav afectat şi au plasat-o în comă indusă, ca să o țină în viață. Coincidenţă sau nu, Bobbi Kristina şi-a găsit sfârşitul asemeni mamei sale, a cărei moarte a afectat-o enorm.