Scandal la Londra: Românii fac legea în centrul Londrei şi îi terorizează pe artiştii autohtoni VIDEO

Români se află în centrul unui nou scandal în Marea Britanie. Mai mulţi compatrioţi din Buzău, cu măşti de Yoda sau pelerine de Jedi, fac legea în centrul Londrei şi îi terorizează pe artiştii autohtoni. Românii au pus stăpânire pe Trafalgar Square, unde încearcă să câştige un ban de pe urma turiştilor. Ca să deţină controlul, românii i-au pus pe fugă pe adevăraţii artişti stradali.

19 iun. 2015, 14:02
Scandal la Londra: Românii fac legea în centrul Londrei şi îi terorizează pe artiştii autohtoni VIDEO

Majoritatea românilor care îşi câştigă astfel existenţa au ales să fie…Yoda, celebrul personaj din seria Războiul Stelelor. Aşa că îşi pun măştile verzi şi vin de la 6 dimineaţa în Trafalgar Square.

La 7 dimineaţa celebra piaţă este deja aglomerată. Românii, majoritatea de etnie romă, îşi aduc accesoriile, cadrele pe care stau cocoţaţi. Acestea sunt făcute în România şi aduse la Londra cu autocarul, potrivit România TV.

Imediat după ora 9, cadrele care susţin statuile vii sunt montate. Fireşte, sunt şi alte personaje care vor să impresioneze turiştii. Dar de data asta, patru sunt Yoda, şi toţi sunt români.

„Mă săturasem să stau degeaba aşa că m-am apucat de asta. Fac cam 20 de lire pe zi”, a declarat unul dintre români.

Toţi românii care îi întruchipează pe Yoda sau Jedi vin din acelaşi oraş, Buzău. Românii sunt extrm de agresivi şi i-au înfuriat teribil pe artiştii autohtoni, care s-au plâns autorităţilor.

Potrivit jurnaliştilor britanici, românii fac parte dintr-o reţea care îi exploatează, iar încasările ajung la capul grupării.

Versiunea românilor este diferită.

„Ne certăm cu cei care vor să ne ia locurile… dar nu e ceva serios”, au precizat românii.

Oficialii londonezi au luat, însă, în serios scandalul artiştilor stradali şi au promis că, în următoarele săptămâni, vor pune la punct o schemă prin care locurile „statuilor vii” să fie alocate echitabil.