SCANDAL la o primărie din judeţul Constanţa, la împărţirea locuinţelor ANL

Continuă scandalul locuinţelor ANL din localitatea constănţeană Mihail Kogălniceanu. Consilierii locali PSD spun că nu vor participa la şedinţa de săptămâna viitoare, când ar urma să se dezbată din nou lista cu beneficiarii apartamentelor. Social-democraţii cer o întâlnire cu primarul PNL, Ancuţa Belu, şi susţin că majoritatea persoanelor de pe lista ANL nu au dreptul să primească o astfel de locuinţă.

25 aug. 2015, 08:23
SCANDAL la o primărie din judeţul Constanţa, la împărţirea locuinţelor ANL

Primarul din licalitatea Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a făcut publice imagini noi de la şedinţa din iulie, când s-a discutat lista cu beneficiarii apartamentelor ANL, potrivit target=”_blank”>reporterntv.ro. Când s-a ajuns la proiectul de hotărâre care viza adoptarea listei cu beneficiarii locuințelor ANL a început scandalul. În înregistrare se vede cum mai multe persoane se opresc în dreptul ușii și nu îi lasă să plece pe consilierii PSD care vor să părăsească Primăria.

La un moment dat, o femeie se îmbrâncește cu liderul social-democraților din localitate, Iosif Valer Mureșan. Liberalii l-au acuzat, însă, că el ar fi lovit-o pe aceasta.

În şedinţa din luna iulie, un cunoscut scandalagiu din Mihail Kogălniceanu și-a împărțit pumni cu un consilier local.

Consilierii PSD acuză că din cei 29 de beneficiari ai locuințelor ANL, doar câțiva au acest drept. Despre ceilalți spun că fie au depășit cu mult vârsta maximă de 35 de ani până la care puteau cere un apartament, fie au mai deținut o casă. Tot social-democrații susțin că Ancuța Belu a scos abuziv toți consilierii locali din comisia de repartizare.