SCANDAL la PNL Bucureşti între liberali şi foştii PDL-işti: „O să ajungem să ne tăiem?”

PNL Bucureşti este măcinat de un conflict între liberali și foştii membri ai PDL. Aceştia se ceartă pe sediul partidului şi pe datorii şi ameninţă cu demisii. Ultima şedinţă a filialei liberale a fost una extrem de tensionată.

05 mart. 2015, 11:35
SCANDAL la PNL Bucureşti între liberali şi foştii PDL-işti: „O să ajungem să ne tăiem?”

Şedința conducerii PNL București de miercuri seară a fost marcată de un scandal în toată regula. Liberalii și foştii democrat- liberali s-au certat, ultimii părăsind şedinţa, au relatat surse din partid pentru PSnews.ro.

„Au venit chitiți de la începutul ședinței, pe scandal (n.r. – cei din conducerea PDL București). Au vrut să mutăm sediul în care facem ședințe în Modrogan și au cerut să se facă o analiză financiară cu privire la care din sedii sunt mai rentabile pentru a fi folosite.

La un moment dat, Anca Boagiu a dat un telefon, cred că l-a sunat pe Vasile Blaga, și imediat după ce a închis s-au ridicat și au plecat absolut toți din ședință. Cred că au primit ordin.

Dacă așa se procedează, așa o să facem și noi când nu ne convine ceva: ne vom ridica cu toții de la masă și plecăm din ședință. Cred că Alina și Blaga trebuie să intervină și cred că vom fi convocați la o ședință pentru explicații, în următoarele zile”, a relatat un liberal.

Să ajungi să te cerți de la un sediu? Aici e vorba de orgoliu, au simțit că suntem mai puternici și au vrut să ne arate că au orgoliu și că nu se lasă cu una, cu două. Ei sunt acum cam pe topogan și simt că pierd controlul.

Știu că vor avea rezultate proaste la sondajele pe care le vom face pentru a stabili candidații și vor să încerce să ne arate cât de tari sunt ei (n.r.: referindu-se la PDL), iar noi să ne speriem. (…) Dacă ne-am certat așa de la un sediu, când vom negocia candidații la primărie sau consilierii, o să ajungem ne tăiem?”, a mai spus liberalul.

Un alt vicepreședinte al PNL a spus că „ce s-a întâmplat la ședința PNL București este de râsul curcilor” .