SCANDAL la primăria lui Vanghelie: Doi bărbaţi au ameninţat că îşi dau foc. Unul a decedat VIDEO

Publicat: Luni, 10 Septembrie 2012 12:40 // Actualizat: Luni, 10 Septembrie 2012 23:51 // Sursa: România TV

Doi bărbaţi au ameninţat, luni, că îşi dau foc în faţa primăriei Sectorului 5, condusă de Marian Vanghelie. Ei au venit pregătiţi cu o butelie, iar pompierii au fost nevoiţi să intervină cu furtunul. După intervenţia oamenilor legii, unuia dintre protestatari i s-a făcut rău, a mers pe picioarele lui până la ambulanţă şi acolo a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul a decedat la Spitalul Colţea.

Unuia dintre protestatari i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator. Medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze cu masaj cardiac şi electroşocuri, acesta fiind dus în cele din urmă la Spitalul Colţea din Capitală.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat însă, medicii constatând decesul acestuia. Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, citat de Mediafax,  Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat pentru două persoane care ameninţau că îşi dau foc, una fiind cu depresie severă.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă i-a acordat asistenţă unui bărbat de aproape 50 de ani care acuza dureri în zona inimii, a precizat doctorul Alis Grasu.

Iniţial, bărbatul a refuzat consultul şi nu a vrut să meargă la spital. În timpul discuţiilor, bărbatul şi-a pierdut starea de conştienţă şi a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical a început imediat manevrele de resuscitare, fiind chemat totodată un alt echipaj medical.

Bărbatul a fost preluat cu ambulanţa şi, pe toată durata transportului spre Spitalul Colţea, s-au continuat manevrele de resuscitare. La Spitalul Colţea, echipajele medicale au continuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul în jurul orei 14.00.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au precizat că cei doi protestatari au ajuns în faţa sediului instituţiei în jurul orei 12.00 şi au cerut să fie primiţi în audienţă de primarul Marian Vanghelie, care ieşise din sediul instituţiei şi care urma să revină. "Cei doi protestatari au fost invitaţi să-l aştepte, pentru că primarul urma să revină în instituţie, nefiind refuzaţi", au spus reprezentanţii instituţiei.

Cel de-al doilea protestatar a fost dus la Poliţie pentru audieri.

Pompierii au intervenit cu furtunul pentru a stinge flacăra aprinsă lângă o butelie, adusă de cei doi protestatari, după ce unul dintre ei se stropise cu benzină pe tricou. Poliţia şi pompierii au acţionat cu promptitudine.

Cei doi s-au arătat nemulţumiţi de faptul că de un an de zile încearcă să intre în audienţe la primarul Sectorului 5. Ei vroiau să ajungă neapărat la primar, pentru a-şi spune doleanţele, susţinând că au mai multe probleme sociale, legate de casă, de serviciu, pe care nu reuşesc să le rezolve de ani de zile.

Citeşte şi Primăria Sectorului 5 răspunde acuzaţiilor venite din partea celor doi protestatari

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
primarie sector 5 scandal primărie Sector 5
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 sep 00:01
...nefericitul eveniment, au ales să protesteze, cunoscându-şi, cu siguranţă, starea precară de sănătate”. Ce doi bărbaţi au venit, luni, în faţa Primăriei sectorului 5 cu o butelie cu gaz şi au ameninţat că îşi dau foc, nemulţumiţi că nu au fost primiţi în audienţă de...
10 sep 16:21
Răspunde | Votează email 0 email
little_angel
Ar fi intersant de clarificat care sint competentele politiei locale care este stiut ca este o falsa politie in subordinea primariilor si nu este parte a Politiei Nationale. In acest context, cind o cladire oficiala a administratiei este amenintata, cred ca sint alte organizatii care ar fi trebuit sa intervina. Aceasta falsa politie numita politia locala provine din paznicii din parcuri care au fost ridicati la rangul de gardieni publici si mai apoi la falsa denumire de politist local, si care acum inghit bani cu nemiluita de la Primarii atit de sector cit si de la Primaria Generala, fara a avea competente. Au preluat citvea activitati de la Politia Nationala, pe care nu sint in stare sa le duca la capat din lipsa de temei legal. Ce se intimpla daca pe linga moartea acestui biet om , ar fi sarit in aer butelia? Erau acesti gardieni publici pregatiti sa intervina??? Au ei competenta de a fi implicati in acest gen de amenintari teroriste??? Poate o dezbatere pe aceasta tem ar fi utila. Sau o dezbatere despre competentele acestei politii paralele, inutile si consumataore de fonduri...!!!!!
1
EUR
4.6599
RON
14 Nov
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H