SCANDAL la primăria lui Vanghelie: Doi bărbaţi au ameninţat că îşi dau foc. Unul a decedat VIDEO

Doi bărbaţi au ameninţat, luni, că îşi dau foc în faţa primăriei Sectorului 5, condusă de Marian Vanghelie. Ei au venit pregătiţi cu o butelie, iar pompierii au fost nevoiţi să intervină cu furtunul. După intervenţia oamenilor legii, unuia dintre protestatari i s-a făcut rău, a mers pe picioarele lui până la ambulanţă şi acolo a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul a decedat la Spitalul Colţea.

RomaniaTV.net
10 sept. 2012, 09:40
SCANDAL la primăria lui Vanghelie: Doi bărbaţi au ameninţat că îşi dau foc. Unul a decedat VIDEO

Unuia dintre protestatari i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator. Medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze cu masaj cardiac şi electroşocuri, acesta fiind dus în cele din urmă la Spitalul Colţea din Capitală.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat însă, medicii constatând decesul acestuia. Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, citat de Mediafax,  Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat pentru două persoane care ameninţau că îşi dau foc, una fiind cu depresie severă.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă i-a acordat asistenţă unui bărbat de aproape 50 de ani care acuza dureri în zona inimii, a precizat doctorul Alis Grasu.

Iniţial, bărbatul a refuzat consultul şi nu a vrut să meargă la spital. În timpul discuţiilor, bărbatul şi-a pierdut starea de conştienţă şi a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical a început imediat manevrele de resuscitare, fiind chemat totodată un alt echipaj medical.

Bărbatul a fost preluat cu ambulanţa şi, pe toată durata transportului spre Spitalul Colţea, s-au continuat manevrele de resuscitare. La Spitalul Colţea, echipajele medicale au continuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul în jurul orei 14.00.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au precizat că cei doi protestatari au ajuns în faţa sediului instituţiei în jurul orei 12.00 şi au cerut să fie primiţi în audienţă de primarul Marian Vanghelie, care ieşise din sediul instituţiei şi care urma să revină. „Cei doi protestatari au fost invitaţi să-l aştepte, pentru că primarul urma să revină în instituţie, nefiind refuzaţi”, au spus reprezentanţii instituţiei.

Cel de-al doilea protestatar a fost dus la Poliţie pentru audieri.

Pompierii au intervenit cu furtunul pentru a stinge flacăra aprinsă lângă o butelie, adusă de cei doi protestatari, după ce unul dintre ei se stropise cu benzină pe tricou. Poliţia şi pompierii au acţionat cu promptitudine.

Cei doi s-au arătat nemulţumiţi de faptul că de un an de zile încearcă să intre în audienţe la primarul Sectorului 5. Ei vroiau să ajungă neapărat la primar, pentru a-şi spune doleanţele, susţinând că au mai multe probleme sociale, legate de casă, de serviciu, pe care nu reuşesc să le rezolve de ani de zile.

Citeşte şi Primăria Sectorului 5 răspunde acuzaţiilor venite din partea celor doi protestatari