Scandal la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Un paznic a fost rănit, patru persoane sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice

Un paznic al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte a fost rănit, marţi seară, în urma unei altercaţii cu rudele unui pacient, în timpul scandalului mai multe geamuri de la unitatea de primiri urgenţe a spitalului fiind sparte. Scandalul a fost aplanat de către poliţişti. Patru dintre persoanele implicate sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice.

14 nov. 2018, 08:27
Scandal la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Un paznic a fost rănit, patru persoane sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice

Potrivit datelor furnizate de IPJ Dâmboviţa, scandalul a avut loc, marţi seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Rudele unui pacient s-au luat la ceartă cu paznicii unităţii sanitare, pe motiv că nu le-au permis să intre împreună cu bolnavul în camera de gardă a unităţii medicale. În timpul scandalului, aparţinătorii au spart mai multe gemuri, iar unul dintre paznici a fost rănit.

În urma intervenţiei poliţiştilor şi a jandarmilor, scandalul a fost aplanat.

Poliţia a deschis dosar de cercetare pentru a stabili împrejurările incidentului. Paza SJU Târgovişte este asigurată de o firmă privată.

Astfel, poliţiştii din Dâmboviţa au anunţat, miercuri dimineaţă, că patru dintre persoanele implicate în scandalul de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice. Toţi cei patru sunt cercetaţi în stare de libertate. Totodată, poliţiştii au precizat că două persoane, între care unul dintre paznici, au fost rănite, dar nu au necesitat internare în spital.