SCANDAL la X FACTOR. Un CELEBRU cântăreţ de muzică populară îi face PRAF pe Brenciu, Delia şi Bănică

Ca în fiecare an, la preselecţiile la X Factor au fost şi concurenţi nemulţumiţi de modul în care au fost jurizaţi. Unii dintre ei s-au simţit nedreptăţiţi de deciziile juraţilor. Nici noul sezon nu face excepţie. Un cântăreţ cunoscut de muzică populară s-a dus cu gândul că va da lovitura, dar singura lovitură primită a fost din partea lui Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică.

13 iul. 2014, 12:15

Pentru preselecţii el şi-a ales melodia „Dacă pleci” a lui Cătălin Crişan şi a interpretat-o la audiţiile desfăşurate vineri în Capitală, scrie ziarulring.ro. Deşi era convins că i-a impresionat pe cei trei juraţi, Marius Baldovin a primit trei de X, care i-au adus eliminarea.

Citeşte şi X FACTOR: Surpriză uriaşă, Delia a părăsit masa juriului

„Brenciu mi-a zis că nu este de mine acest concurs că trebuie să mai lucrez pe voce. Delia mi-a spus că trebuie să mă las de cântat, iar Banică Jr a declarat că ar fi ok dacă m-aş lăsa de cântat că n-am niciun talent”, a afirmat Marius.

Citeşte şi INCREDIBIL. Horia Brenciu a ameninţat că se aruncă de la etaj

Singura consolare a venit de la prezentatorul Dani Oţil care a fost mai îngăduitor cu el. „Dani mi-a zis că am voce că nu e corect ceea ce au făcut. Le-am cântat încă odată în culise şi mi-au spus că ar trebui să mă mai duc că poate acum îmi dau trei de DA”, a mai adăugat Baldovin.