Scandal la X Factor, din cauza lui Cheloo. Deţinătorii licenţei îi aduc acuzaţii grave

Reacţia lui Cheloo de la Parazitii faţă de un concurent cu orientări homosexuale de la concursul X Factor ar putea avea repercusiuni serioase asupra postului Antena 1.

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 09:32
Scandal la X Factor, din cauza lui Cheloo. Deţinătorii licenţei îi aduc acuzaţii grave

La emisiunea X Factor din data de 29 noiembrie, Cheloo, de la Paraziţii l-a desfiinţat practic pe concurentul Paolo Lagana, din cauza faptului că acesta este homosexual. „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti şi ce reprezinţi şi sper ca publicul să te trimită acasă, azi„, i-a spus Cheloo lui Paolo.

Citeşte şi X FACTOR: Cântăreţul gay a fost eliminat. Cheloo, reacţie scandaloasă

Reacţia sa nu a rămas fără urmări, iar wowbiz.ro a cerut punctul de vedere al reprezentanţilor FremantleMedia, compania britanică ce deţine licenţa X Factor în Europa şi SUA.

Analizând schimbul de replici dintre cele două părţi, este evident că Paolo are suportul majorităţii juriului, al spectatorilor din sala şi al publicului de acasă, care l-au trimis în rundă următoare a show-ului. Cu toate că am simţit că discuţia dintre Cheloo şi Paolo a fost încordată şi a avut legătură cu prestaţia din seară aceea, credem totuşi că, din cauza că nu a ascultat cu atenţie cântecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect şi nu a şi-a făcut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena să clarifice faptul că o astfel de atitudine nu este încurajată de noi, iar acest lucru ar trebui să se întâmple în show-urile viitoare„, au declarat reprezentanţii FremantleMedia pentru WOWbiz.ro.