SCANDAL MARE. Grasu XXL, ATAC la Paraziţii. „Sunt nişte PROŞTI…”

Cele mai mari războaie se poartă între foști prieteni, iar Grasu XXL și cei de la Paraziții nu fac excepție. Rapperii își dispută de cinci ani supremația în underground, iar duelul muzical se poartă public. Conflictul a reizbucnit recent, iar în bătălia "greilor" au picat "victime colaterale" Smiley, Adi Sînă, Olivia Steer, Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

07 apr. 2015, 08:26
SCANDAL MARE. Grasu XXL, ATAC la Paraziţii. „Sunt nişte PROŞTI…”

Paraziții (20CM Records) au atacat primii, deranjați că Spike și Guess Who au reușit, alături de Grasu XXL și echipa Okapi Sound, să fie difuzați intens la radio și au devenit „comerciali”, scrie ziarulring.ro. Războiul a fost redeschis de Grasu XXL, la avanpremiera albumului „Drumul spre succes”. Întrebat despre acest conflict, artistul i-a atacat pe cei de la Paraziții.

Citeşte şi Un cunoscut rapper american, ÎMPUŞCAT în piept pe platoul de filmare al ultimului videoclip: A murit pe loc

„Nu știu să lovesc mai tare, adică mi se pare cu bun-simț”

Totul a pornit de la o ironie fină a lui Grasu XXL: „Pe piesa «Turbofin» nu zic mare lucru decât… N-are nicio legătură cu Paraziții, melodia e foarte relaxată, dar mi-a venit să zic versul cu «Nu-mi place vinul sec/Nu-mi place să petrec». E un fel de… atât. Nu știu să lovesc mai tare, adică mi se pare cu bun-simț. Da, conflictul nostru cu Paraziții se știe, ăla e. Doar că noi alegem câte o chestie mică pe ici, pe colo, cum ar trebui să se facă în rap, nu să vorbim în gura mare ca proștii, pentru că, până la urmă, sunt niște proști din punctul meu de vedere”.

„Cheloo făcea muzică foarte mișto”

În schimb, Grasu XXL îl laudă pe Cătălin Ștefan Ion, alias Cheloo, unul dintre fondatorii trupei Paraziții: „Sincer, Cheloo e unul dintre cei mai tari rapperi din România, care au existat vreodată și care vor exista, face și muzică foarte mișto… făcea poate, mai degrabă… Și, în același timp, Cătălin a fost învins de personajul Cheloo. Îl cunosc, atunci când m-am apucat de muzică, prima oară am lucrat cu Cheloo. De atunci și până acum s-au schimbat multe. Nouă ne pare rău că toată lumea are cumva sentimentul ăsta, dar când se combină ura, prostia și ignoranța, se strică multe lucruri. În fine, trecem mai departe… Fuck Olivia Steer! Dar dă-l în p**a mea, practic!”.

Citeşte şi Rapperul DMX, implicat într-un accident de circulaţie în Bucureşti

Ombladon: „Muzica ta, Grasule, sună a C.C. Catch”

Replica Paraziților a venit printre versurile piesei „Hip-hop românesc”… „Muzica ta, Grasule, sună a C.C. Catch”, „Ne-ați criticat că suntem comerciali, dar fugeați ca târfele”, „Mă ia cu hi, hi, hi, că ați semnat cu HaHaHa”, „Când auziți de Paraziții, dați bir cu fugiții”, „Când v-aud, parcă mi-e dor de 3 Sud-Est”, „Adi Sînă pune accent pe toate căcaturile”, „Morar și Buzdugan, o zdreanță și-un manelist”, „Toți DJ-ii de radio, azi, ocolesc rappul”. Singurul care a reacționat e Mihai Morar, tot în versuri: „Lasă-i pe alții să arunce cu noroi, tu întinde-le covor de flori/Lasă-i pe alții să împrăștie ură, tu seamănă-le-n drum fiori”.