Scandal de Ziua Copilului. Liberalii daţi afară dintr-o şcoală din Botoşani unde împărţeau cadouri

Mai mulţi liberali care au mers să împartă cadouri de Ziua Copilului la o şcoală din Botoşani au fost daţi afară de conducerea unităţii care le-a spus ferm că în şcoală nu se face politică.

01 iun. 2015, 13:49
Scandal de Ziua Copilului. Liberalii daţi afară dintr-o şcoală din Botoşani unde împărţeau cadouri

Mai mulți conducători ai PNL Botoșani, printre care deputatul Cristian Roman și lidere de la organizația de femei, aveau programată acolo o acțiune dedicată elevilor. 

Citeşte şi: Scandaluri de INCEST care au ZGUDUIT Hollywood-ul GALERIE FOTO

Ei s-au strâns în curtea școlii, unii au venit și cu părinții, s-a montat și o stație de amplificare, numai că în scurt timp au fost scoși pur și simplu afară de director fiindcă „în școală nu se face politică”.

„Ne-au scos afară că așa a primit ordin, nu este clar dacă de la Huncă sau de la primar. Directorul tremura tot. Ei încă nu au învățat că școala este a copiilor, nu este a lor”, a declarat Cristian Roman pentru botosaneanul.ro

Parlamentarului liberal i se pare aberantă justificarea că s-ar derula o acțiune politică în școală atât timp cât delegația liberală venise la unitatea de învățământ din Orăşeni Dealcu jocuri și mici daruri, fiind pregătit și tort.

Citeşte şi: Fiul cel mare al lui Vasile Turcu s-a făcut BĂIAT RĂU: Cere taxe de protecţie şi se dă recuperator

Nu purtăm însemne politice. nu purtăm nimic, sunt nişte oameni care s-au strâns şi care au fost scoşi afară”, a mai spus Cristian Roman, în timp ce Mirela Saucă, vicepreşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale, a arătat că, „ne-au scos în mijlocul unei intersecţii”.