Scandal MONSTRU în avion cu Răzvan şi Dani. Pilotul a cerut ATERIZAREA DE URGENŢĂ

Scandal-monstru provocat de Razvan Simion si Dani Otil. Dupa ce au participat la Festivalul Castanelor la Baia Mare, cei doi s-au urcat in avionul de Bucuresti, iar Razvan Simion a luat-o razna! Acesta a hartuit stewardesele, iar pilotul a cerut aterizarea de urgenta la Sibiu.

27 sept. 2014, 15:51
Scandal MONSTRU în avion cu Răzvan şi Dani. Pilotul a cerut ATERIZAREA DE URGENŢĂ

Dupa ce a consumat un pahar de alcool, oferit in mod firesc de compania aeriana pe durata zborului, Razvan Simion a solicitat inca unul. Si nu s-a oprit aici. Cateva minute bune, a cerut pahar dupa pahar si a inceput sa faca tot felul de glume pe seama stewardeselor.

Dupa doua avertismente verbale, insotitoarele de zbor au cerut ajutorul comandantului, pentru a-l calma pe pasagerul recalcitrant. Insa, nici macar dupa ce a primit un avertisment scris, vedeta Antenei 1 nu s-a linistit, scrie Cancan.

Conform persoanelor aflate cu el in avion, se pare ca Razvan Simion se clatina pe picioare, semn ca era afectat de alcool. Vazand ca nu il poate linisti, comandantul aeronavei a cerut turnului de control permisiunea de a ateriza de urgenta la Sibiu si a anuntat acest lucru prin statie.

Aflata in acelasi avion, Loredana Groza a mers sa discute cu echipajul, pentru a incerca sa remedieze situatia. Si a si reusit, in cele din urma, ceilalti pasageri multumindu-i pentru acest lucru.

Aeronava a aterizat in urma cu cateva zeci de minute la Bucuresti, Razvan Simion, insotit de Dani Otil, fiind preluat de serviciile de securitate ale aeroportului.