SCANDAL monstru în centrul Capitalei. Mai multe maşini au fost distruse după o şicană în trafic VIDEO

Mai mulţi bărbaţi au încins o bătaie cu bâte chiar în centrul Capitalei, printre maşini şi pietoni. Întregul scandal ar fi plecat de la o şicanare în trafic.

23 nov. 2016, 08:01
SCANDAL monstru în centrul Capitalei. Mai multe maşini au fost distruse după o şicană în trafic VIDEO

Centrul Capitalei a fost scena unor lupte de stradă ca în Bronx, cu bâte, sânge, şi maşini distruse. Totul s-a petrecut, conform martorilor, pe Calea Moşilor, unde mai mulţi „şmecheri” au încins o bătaie chiar în mijlocul străzii, printre maşini şi pietoni, potrivit spynews.ro.

Întregul scandal ar fi plecat de la o şicanare în trafic, ce a degenerat rapid, cei implicaţi încercând să rezolve problema cu pumnii. Iar după ce pumnii n-au mai avut efect, au apelat la ce au găsit pe sub banchete: bâte de baseball, cozi de lopată.

Speriat că ar putea sfârşi într-o baltă de sânge, unul dintre şoferi s-a refugiat în maşină, iar atacatorii i-au făcut praf autoturismul, spărgându-i parbrizul.

O altă maşină a fost avariată serios, iar „show-ul” s-a încheiat în momentul în care şi-au făcut apariţia opt echipaje de poliţie, care i-au luat pe sus pe scandalagii şi i-au dus la secţie.

Citeşte şi Bătaie cu bâte de baseball şi pistoale după o şicanare în trafic. Un tânăr de 20 de ani, traumatism cranio-cerebral