Scandal MONSTRU în familia lui Nicolae Guţă. Fiica cea mare face declaraţii halucinante despre manelist

Fiica lui Nicolae Guţă are o poveste cutremurătoare. Nicoleta mărturiseşte că toată viaţa a trăit după dorinţele tatălui ei, care a măritat-o la vârsta de 12 ani, şi cele ale bărbatului alături de care a stat 18 ani. Sătulă de scandaluri şi de bătăi, cântăreaţa a decis să se despartă de concubinul ei, după ce acesta a dat-o afară din casă.

04 nov. 2013, 16:52
Scandal MONSTRU în familia lui Nicolae Guţă. Fiica cea mare face declaraţii halucinante despre manelist

Nicoleta Guţă, fiica manelistului Nicolae Guţă, trece prin cea mai neagră perioada din viaţa sa. Tânăra în vârstă de 28 de ani susţine că a fost bătută şi alungată de acasă de tatăl său, care nu o mai lasă nici măcar să-şi vadă copiii.

„Nu mi-am abandonat copiii, lumea ştie. Cea mai mare nemulţumire o are tata. El este cel mai supărat pe mine. Pentru el, despărţirea mea a fost un şoc. Nu a ştiut niciodată ce probleme am eu şi ce viaţă duc. Nu s-a întrebat dacă eu sunt fericită aşa, dacă mie mi-este bine. Am fost agresată şi verbal, şi fizic. Soţul meu era gelos şi pe omul care mătura curtea. Erau comparaţii ieftine, care mă dureau. Nu aveam telefon, nu aveam prieteni, stăteam toată ziua acasă. Nu am venit aici să-mi plâng de milă, vreau ca ei să înţeleagă că sunt copiii mei şi că îi vreau înapoi„, a declarat Nicoleta Guţă potrivit lamaruta.protv.ro.

De frică, tânăra a obţinut ordine de restricţie împotriva soţului abuziv, dar şi împotriva tatălui ei, însă l-a anulat pe cel din urmă.

Nicoleta şi Andrei sunt împreună de 18 ani şi au doi băieţi, unul de 5 ani şi celălalt în vârstă de 15 ani.

Vezi şi: Nicolae Gută, în ipostaze erotice cu o minoră de 16 ani