Scandal monstru între Gigi Becali şi Cristian Preda pe aeroportul Otopeni: „De ce trec puşcăriaşii pe acolo”. Reacţia lui Becali

Scandal uriaș între Gigi Becali și europarlamentarul Cristian Preda pe Aeroportul Otopeni.

10 sept. 2018, 09:43

Disputa dintre cei doi a plecat după ce Cristian Preda l-a făcut pe Gigi Becali „pușcăriaș”.

„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicându-i că voi chema poliția”, a scris Preda pe Facebook.

Gigi Becali a luat foc și i-a replicat că: „dacă nu te băga Băsescu pe liste, mureai de foame, și l-ai trădat imediat”.

Patronul FCSB a declarat la România TV că îl cunoştea pe europarlamentar, dar ştia că nu e o persoană extraordinară. „Îl salut. Nu mi-a raspuns. Nicio problema. Ne intalnim la pasapoarte. S-a enervat ca de ce trec la protocol. Pentru ca ma cunosc oamenii. E adevarat ca s-a suparat ca pe el l-au pus sa scoata pantofii, iar pe mine nu. Am trecut si m-am pus sa fac poza cu doi copii. A zis ca sunt puscarias si fac poze cu copiii. A zis ca trebuie sa stau in puscarie, ca m-a pus Basescu pe lista. Nu l-am urmarit, dar ne-am intalnit la masa la protocol. I-am zis „de ce faci oamenii puscariasi, nu te uiti la tine?”. I-am pus mana pe fata si i-am spus ce am spus. Dupa care mi-a spus alt europarlamentar ca asa face el, fluiera cand ia cuvantul un europarlamentar. Si apoi am fost sa o salut pe Corina Cretu si pe Busoi. A trecut pe langa noi şi s-a impiedicat cu geanta de piciorul meu. Vezi doamne ca i-am dat cu sutul in geanta. Ca cheama militia. O sa vedem cu cine tine militia. Nu vreau sa ma cert cu nimeni, vreu pace. Nu sunt sfant. Nu regret nimic. Oamenii astia se urca in cap. De ce sa faci un om puscarias? Eu sunt de vina ca ma iubesc oamenii?