Scandal monstru între iubitorii de animale şi hingheri, în Bucureşti VIDEO

Scandal între hingheri şi iubitorii de animale. Hingherii susţin că au fost agresaţi şi nu au fost lăsaţi să strângă câinii în mai multe zone din Capitală. Cu toţii au fost duşi la secţie pentru audieri.

03 iul. 2014, 06:03
Scandal monstru între iubitorii de animale şi hingheri, în Bucureşti VIDEO

Iubitorii de animale susţin că au fost blocaţi în trafic de hingheri şi nu au fost lăsaţi să-i filmeze când prindeau câini, informează România TV.

Citeşte şi Hingheri bătuţi în Bucureşti de iubitorii de animale

Apărătorii maidanezilor susţin că au obținut in instanță suspendarea Hotărârii de Guvern privind eutanasierea câinilor. Ei vor depune plângere împotriva celor de la ASPA în urma acţiunilor de noaptea trecută și din zilele trecute. „Din momentul de faţă noi am venit să depunem o plângere pentru acţiunile ilegale pe care le au în continuare hingherii pe străzile din Capitală. Avem toată acţiunea. Că noi am filmat tot, absolut tot. Inclusiv acţiunea de aseară. Avem alte filmări exact cum s-a întâmplat. De aceea suntem şi aici, să depunem în continuare plângeri în acest sens”, a spus un iubitor de animale.

Citeşte şi Eutanasierea câinilor fără stăpân NU a fost oprită

Iubitorii de animale au sunat la 112 pentru a cere ajutorul Poliției. La secţia de poliţie au ajuns apărătorii maidanezilor, hingherii, dar şi coordonatorul ASPA, Răzvan Băncescu. La ieșire acesta a fost agresat de una dintre iubitoarele de animale.

„Înca o acţiune a traficanţilor de animale din Bucureşti, să blocheze activitatea. E un joc permanent cu ei, ei încearcă să ne provoace, sunam la 112, venim şi dăm declaraţii”, a spus Răzvan Băncescu.

Toţi cei implicați în acest incident au fost audiaţi la poliţie.