Scandal MONSTRU la FCSB-DINAMO. Ce nu s-a văzut la TV

Mihai Stoica a luat foc la finalul derby-ului FCSB - Dinamo, din cauza scandările suburbane ale suporterilor dinamoviști, care i-au înjurat fiica pe toată durata partidei.

25 sept. 2017, 05:16
Scandal MONSTRU la FCSB-DINAMO. Ce nu s-a văzut la TV

Mihai Stoica le-a oferit un răspuns ironic fanilor roș-albi, cărora le-a și arătat tabela la final.

GIGI BECALI, după FCSB – Dinamo: „Eu cânt Traviata”

„Poate nu aș mai avea astfel de reacții, dar atât timp cât galeria dinamovistă îmi face onoarea de a-mi compune o piesă, nu am cum să mă abțin. Mă înscriu și eu în galeria celor cărora le-au fost compuse scandri speciale, precum Steven Gerrard pe Anfield Road. Am început să prind linia melodică, o fredonez, dar nu pot reproduce cuvintele, sunt suburbane. Mă mir cum anumite scandări sunt trecute cu vederea, ar trebui să se plătească amenzi drastice pentru ce se scandează despre fiica mea. Oricum, ce și-ar dori fanii dinamoviști să se întâmple e imposibil, fata mea e la Ibiza acum, își serbează ziua de naștere”, a declarat Mihai Stoica.

FCSB – DINAMO LIVE: 1-0 Un nou episod din DERBY DE ROMANIA

„Victoria e pe deplin meritată. Ne așteptat să cedăm mental după penalty-ul ratat (n.r. de Budescu), dar mingea a stat cvasipermanent în posesia noastră, ajutați și de geniul lui Teixeira. În debut am avut emoții că nu vom câștiga, parcă era un deja-vu. Nemec a făcut o partidă de senzație”, a mai spus Mihai Stoica.