Scandal MONSTRU la meciul Sloane Stephens – Anastasia Pavlyuchenkova. „C…a dracului! A încercat să mă lovească!” VIDEO

Tensiune maximă la meciul din primul tur de la China Open dintre Sloane Stephens şi Anastasia Pavlyuchenkova. Cele două jucătoare au avut nenumărate conflicte verbale, iar partida a durat aproximativ trei ore.

01 oct. 2018, 13:21
Scandal MONSTRU la meciul Sloane Stephens – Anastasia Pavlyuchenkova. „C…a dracului! A încercat să mă lovească!” VIDEO

Anastasia Pavlyuchenkova a cerut intervenţia medicului, la 5-2 pentru loane Stephens. Pauza a durat mai bine de şapte minute, iar după alte trei game-uri jucate şi un 6-4 în contul americancei, rusoaica a cerut din nou pauză medicală. Stephens a considerat că Pavlyuchenkova n-are nevoie de intervenţia doctorului, ci doar vrea să profite de pauză pentru a discuta cu antrenorul ei. Americanca s-a plâns arbitrului de scaun şi i-a reproşat rusoaicei comportamentul.

„Nu fi ridicolă. Vrei să-ţi chemi antrenorul? Nu, tu eşti lipsită de respect. Mergem în setul 3. E în regulă. Poţi să o faci. Nu ştii ce vrei, îţi chemi medicul, asta e problema. A chemat medicul, acesta a venit, bine. Atunci nu ştiu de ce se plânge. Dar eu pot să spun ce cred?” , a spus Stephens, după ce Pavlyuchenkova se arătase nemulţumită de atitudinea americancei: „Nici măcar nu ştii ce s-a întâmplat. Nu te-am agresat cu nimic. Cer doar respect”.

Meciul s-a reluat, iar, în startul setului decisiv, cele două au avut parte de un nou conflict. După un duel la fileu, Stephens a câştigat punctul, însă, s-a putut citi pe buzele ei cum a jignit-o pe rusoaică: „C…a dracului! A încercat să mă lovească!” (VIDEO 04:51).

Sloane Stephens s-a impus cu 6-4 în setul decisiv şi s-a calificat în turul al doilea de la Beijing, unde o va întâlni pe Shuai Zheng.