Scandal monstru la o pensiune. Au plătit o vacanţă de lux, dar s-au trezit în condiţii mizerabile VIDEO

Zeci de turişti s-au certat ca la uşa cortului cu gazda lor din Maramureş, nemulţumiţi de condiţiile găsite: camere sărăcăcioase şi mâncare depozitată lângă gunoi. Asta în condiţiile în care plătiseră pentru o vacanţă de lux. Oamenii au apelat la poliţie pentru ca proprietarul pensiunii să le dea banii înapoi.

20 apr. 2014, 09:34
Scandal monstru la o pensiune. Au plătit o vacanţă de lux, dar s-au trezit în condiţii mizerabile VIDEO

60 de turişti din Constanţa şi Bucureşti şi-au făcut rezervare încă de acum câteva luni la o pensiune din Maramureş. Au plătit 1.400 de lei, de cuplu, pentru patru zile de cazare. Li s-a spus că vor avea condiţii de lux, camere mari, cu plasmă şi jacuzzi. Ceea ce-i aştepta acolo i-a înfuriat teribil.

Pe internet, când ne-au prezentat oferta, era televizor, era cadă jacuzzi. Când am ajuns acolo nu era nimic din toate astea. Chiuveta nu pot să vă spun de cât timp nu era spălată. Era o mizerie cruntă, geamuri sparte. Mâncarea era pusă pe mese, neacoperită, iar lângă erau găleţile cu mopuri, găleţi cu gunoi, cu resturi de mânare. Nu se putea sta la masă sub nicio formă. Plus că mâncarea era foarte puţină, o lingură de orez la masa de seară. Atât. În rest, nimic„, a declarat unul dintre turiştii păgubiţi.

Turiştii şi-au cerut banii înapoi. A fost nevoie chiar de intervenţia poliţiei pentru ca oamenii să nu se ia la bătaie. Mai mult, oamenii sunt hotărâţi să depună plângere la Protecţia Consumatorului.

Reclamanţii ar trebui să se adreseze şi autorităţilor de turism ca să le retragă autorizaţia, poate există supriza ca nici să nu fie autorizată pentru astfel de condiţii„, a declarat preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Sorin Mierlea.

După ce şi-au primit înapoi mare parte din bani, turiştii s-au cazat la o pensiune dintr-o altă localitate.

CITEŞTE ŞI: Doi turişti AU LUAT FOC într-o pensiune după ce au încercat să aprindă un şemineu