Scandal monstru la Un show păcătos: Dan Capatos a dat-o afară! VIDEO

Dan Capatos, reacție furtunoasă: A dat-o afară din emisiune pe iubita lui Costin Mărculescu! 

01 feb. 2015, 10:33
Scandal monstru la Un show păcătos: Dan Capatos a dat-o afară! VIDEO

Momente deosebit de tensionate la ultima ediţie  „Un show păcătos”, unde soția și actuala iubită a lui Costin Mărculescu s-au confruntat aprig și s-au acuzat reciproc de tot felul de lucruri.

Au avut un schimb dur de replici, au amenințat că pleacă din emisiune pe rând, însă conflictul a degenerat cu reacția furtunoasă a lui Dan Capatos.

Află ce legătură este între Dan Capatos, Andreea Mantea şi Mirela Boureanu Vaida

În urma schimbului dur de replici și a faptului că nu a reușit să o tempereze pe Samira, care a avut un limbaj mult prea licențios, prezentatorul emisiunii a scos-o din emisiune.

Schimbul dur de replici, pe care vi-l reproducem mai jos, a fost generat de comportamentul nefiresc al Samirei, atât în raport cu gazda emisiunii, cât și cu încă nevasta lui Mărculescu, Ela.

Capatos: Nu poți să taci nici chiar când nu te bagă cineva în seamă?!

Samira: Dar ție nu ți-e rușine? Asta înseamnă televiziune în România? Nu am voie să vorbesc cu omul meu, sunt obligată să vorbesc când vrei tu?

C.: M-ai acuzat că nu știu ce fac, nu știu ce zic! Poți să taci măcar când vorbesc alt subiect în afară de tine?! Spuneai că ești o doamnă de la Timișoara….

S. (ieșind furtunoasă din platou): Dragul meu, să-ți fie rușine!

C. (evident iritat): Hai, bâști!

S.( nervoasă, ieșind din platou) :”Gunoiule! Du-te dracu de împuițit și gunoaie ce sunteți! Jeguri penale”

VEZI ŞI