SCANDAL MONSTRU pentru un copil, între mamă şi bunici

Un copil de cinci ani din Botoşani a asistat la un scandal monstru între mama ei şi bunici. Femeia care o lăsase pe copilă în grija bătrânilor s-a răzgândit brusc şi a cerut să-i dea înapoi fetiţa. Pentru că a fost refuzată, s-a adresat instanţei. A obţinut câştig de cauză, iar femeia a mers cu jandarmii şi cu executorul judecătoresc să o ia pe cea mică.

19 aug. 2014, 11:45
SCANDAL MONSTRU pentru un copil, între mamă şi bunici

Fetiţa de cinci ani a rămas în grija bunicilor, la doar câteva luni de viaţă, asta după ce părinţii ei au divorţat. Bunica copilului susţine că fiica ei i-a încredinţat-o pentru că nu avea posibilitatea să o crească, scrie monitorulbt.ro.

„A plecat, eu nu am fost de acord. Îi spuneam te rog frumos nu te duce şi nu lăsa fata. Când se scoală Teodora ce îi spun eu ei? Unde eşti dusă?”, a spus bunica fetiţei.

Ataşată de copil, bunica nu a vrut să-l mai dea mamei. Atunci tânăra a apelat la instanţă pentru a recupera fetiţa. Întreaga scenă s-a derulat chiar sub privirile micuţei.

Vecinii au sărit şi ei în apărarea bunicilor.

Executorul judecătoresc a ţinut însă cont de răspunsul fetiţei şi a lăsat-o în cele din urmă în grija bunicii ei. Direcţia pentru Protecţia Copilului Botoşani a declanşat o anchetă de amploare.