Scandal MONSTRU în avion. O pasageră i-a aruncat stewardesei supa OPĂRITĂ în ochi FOTO

În timpul zborurilor cu avionul se petrec tot felul de întâmplări bizare, provocate de pasageri fie din cauza necunoaşterii regulamentului, fie pur şi simplu din cauza lipsei de bun-simţ. Un episod halucinant s-a petrecut într-un avion al unei companii asiatice, când o pasageră din China şi iubitul ei au făcut un scandal monstru, de pe urma căruia a avut de suferit o stewardesă.

20 dec. 2014, 09:44

Nemutumiti de locurile care le-au fost distribuite intr-o cursa cu avionul, o femeie din China si iubitul acesteia au facut un scandal monstru.

Pasagera si partenerul acesteia ar fi dorit sa aiba locuri alaturate, scrie kanald.ro. Femeia a intrebat-o pe stewardesa daca poate sa-si schimbe locul, insa a primit un raspuns negativ. Pasagera s-a enervat atat de tare incat i-a aruncat stewardesei in fata supa fierbinte cu taitei pe care aceasta tocmai i-o adusese.

Citeşte şi LA UN PAS DE TRAGEDIE. Un avion militar rus, aproape să lovească un avion de pasageri

Stewardesa a urlat de durere, iar scandalul nu s-a oprit aici. Iubitul pasagerei a inceput sa strige ca arunca avionul in aer. Atat femeia, cat si iubitul ei, au fost scosi cu forta din avion.