Scandal pentru o fată, un tânăr l-a înjunghiat pe fostul iubit al prietenei sale

Scandal într-o localitate din judeţul Bihor. Un tânăr de 18 ani a fost arestat pentru 30 de zile după ce l-a înjunghiat pe fostul iubit al prietenei sale.

04 ian. 2018, 07:59
Scandal pentru o fată, un tânăr l-a înjunghiat pe fostul iubit al prietenei sale

Un tânăr de 18 ani din Ştei a fost arestat pentru 30 de zile după ce, în noaptea de Revelion, l-a înjunghiat pe fostul iubit al prietenei sale.

Incidentul s-a produs chiar în faţa imobilului în care locuieşte fata. Agresorul, Rareş Borza, îşi petrecea noaptea de sfârşit de an împreună cu iubita sa iar victima, un tânăr de 24 ani din Ştei, ar fi apărut la uşa acesteia.

„Persoana vătămată a venit să-i ureze fetei La Mulţi Ani şi s-a întâlnit în faţa locuinţei ei cu actualul iubit. Pe fondul stării de tensiune dintre ei, cei doi s-au luat la bătaie, s-au îmbrâncit, iar la un moment dat, când au fost despărţiţi, victima a simţit că-i curge sânge. A sunat la 112″, a declarat, luni, pentru BIHOREANUL, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Medicii legişti au stabilit că leziunile care i-au fost provocate victimei au nevoie între 25 şi 30 de zile de îngrijiri medicale, dar şi că viaţa tânărului nu a fost pusă în pericol. Cu toate acestea, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au considerat că fapta lui Borza este gravă, iar intenţia acestuia a fost de a-şi ucide victima.

Rareş Borza a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, iar marţi procurorii l-au prezentat la Tribunalul Bihor, unde tânărul a fost arestat pentru 30 de zile, măsură pe care o poate contesta la Curtea de Apel Oradea.