Scandal SEXUAL în HANDBAL. Au apărut imagini nud cu o jucătoare celebră din naţională FOTO

O handbalistă de top a dezvăluit că hackerii i-au spart telefonul, i-au furat poze cu ea dezbrăcată, apoi le-au publicat pe internet.

18 ian. 2018, 10:25

Fotografiile nud ale Norei Mork au provocat un nou scandal în Norvegia. Handbalista de la Gyor i-a acuzat pe jucătorii din naţionala masculină de hărţuire sexuală

Handbalista a acuzat jucători din naţionala masculină a Norvegiei de hărţuire sexuală şi le-a solicitat scuze publice, în sens contrar luând în calcul chiar retragerea de la prima reprezentativă. Acuzele au venit după ce doi handbalişti care sunt azi la Campionatul European din Croaţia au distribuit fotografiile intime în echipă.

Jucătoarea în vârstă de 26 de ani a informat Federaţia norvegiană despre acest caz, a şi solicitat scuzele publice. Un tânăr a mărturisit, dar Nora Mork a subliniat că mai multe persoane au răspândit după aceea din nou imaginile.

„Sunt complet sfasiata, sunt dezamagita. Ma gandesc sa renunt la nationala daca nu isi cer scuze. Mi s-a spus ca nu ar fi potrivit sa apara acest scandal, ma simt foarte singura. Federatia mi-a sugerat ca trebuie sa astept aceste scuze, pentru ca baietii sunt in prezent la Campionatul European”, a spus Nora Mork.

Iar acuzele s-au îndreptat chiar către jucătorii din naţionala masculină, care aseară s-au calificat în grupele principale ale Campionatului European din Croaţia.