SCANDAL AMOROS într-o comună din Vaslui. Preoteasa ar fi făcut amor cu viceprimarul. Ce măsuri a luat preotul

Preotul Ștefan Sălaru, care slujește la parohia din comuna Stănilești, județul Vaslui, o bănuiește de lucruri necurate pe preoteasa Mihaela Sălaru, care lucrează ca secretară la primărie.

13 sept. 2018, 08:55
SCANDAL AMOROS într-o comună din Vaslui. Preoteasa ar fi făcut amor cu viceprimarul. Ce măsuri a luat preotul

Măcinat de îndoieli, preotul a cerut test de paternitate pentru copilul născut cu puțin timp în urmă, a anunțat vremeanoua.ro. Sătenii susțin că preoteasa ar avea o relație „nepotrivită’ cu viceprimarul Costică Tofan.

Citeşte şi SCANDAL SEXUAL la căminul de bătrâni. O angajată, hărţuită de directorul preot. „S-a dezbrăcat şi mi-a cerut să…” VIDEO

Femeia n-a fost de acord cu solicitarea bărbatului, iar preotul a trecut la un nivel superior: a depus la judecătoria Huși o plângere împotriva soției, cerând oamenilor legii să-i rezolve problema paternității copilului. Acțiunea a fost depusă la data de 23 august.

Unii săteni spun că la Primărie lucrurile nu decurg cum trebuie și că aleșii locali nu mai au timp de problemele comunei, fiindcă au alte „activități”.

„Ce e în Primărie la noi? Noi îi plătim pe acesti oameni să muncească pentru comună sau să se iubească unii cu alții prin instituție? Rușine! Prefectura ar trebui să îi controleze”, spun sătenii.

Alții susțin că preotul s-ar fi lăsat „impresionat” de gura lumii. „E copilul lui, al preotului, dar i-a umplut lumea capul cu prostii. Cine ascultă gura lumii, poate să ajungă la ce e mai rău. Dacă ea a trãit cu el în casă, cum să nu fie copilul preotului?! Sigur ADN-ul va arăta că e băiatul lui. Chiar și seamănă. El l-a recunoscut la naștere pe copil și îl iubește”, au spus apropiații Mihaelei.

„Nu iese fum, până nu faci foc! Această vorbă e sfântă! Asemenea vorbe nu ar fi putut exista, dacă ceva nu era la mijloc. De ce nu a zis de mine sau de altul și a zis chiar de ei? Preotul de ce a dat în judecată? Este cumva preotul nebun, credeți? Noi nu credem treaba asta. Omul știe ce face. Treaba lor, până la urmã. Pe noi, de fapt, nu ne interesează. Să fie sănătoși!

Dar ce ne doare este că avem drumuri rele, avem sărăcie, avem bătrâni neajutorați, nu avem multe care trebuie în comună, iar noi ne ținem de iubire prin Primărie? Dar ce e aici? Noi îi plătim pe acesti oameni, aleși ori salariați, ce sunt ei, să muncească pentru comună sau să se iubească prin birouri? Rușine să le fie, că sunt oameni bătrâni!

Iubire să facă la ei acasă sau unde știu ei, nu prin Primărie. Nu avem treabă cu ce face fiecare în viața lui, dar la serviciu să își vadă de serviciu, nu de prostii. Prefectura ar trebui să le controleze activitățile, că li s-au făcut salariile cât casa, iar ei se ***, nu mai spunem ce, în loc să muncească”, spun, supărați, sătenii.