SCANDAL SEXUAL LA SLOBOZIA. Minoră de 12 ani, plătită pentru sex de un grup de afacerişti locali

Nume importante din viața economică a Sloboziei se regăsesc într-un dosar penal recent trimis în judecată de procurorii DIICOT Biroul Teritorial Slobozia, privind infracțiunea de "trafic de minori". Oamenii de afaceri locali plăteau sume importante de bani pentru a participa la adevărate orgii.

21 apr. 2015, 10:59
SCANDAL SEXUAL LA SLOBOZIA. Minoră de 12 ani, plătită pentru sex de un grup de afacerişti locali

Cea care le satisfăcea plăcerile interzise afaceriștilor era o minoră de doar 12 ani, scrie independentonline.ro. Fata a fost racolată de un proxenet care o obliga să întrețină raporturi sexuale cu patronii cîtorva firme din oraș. El a fost trimis în judecată și se află în stare de libertate. Actele sexuale se consumau în mai multe hoteluri de pe raza municipiului, dar și în locații private.

Citeşte şi Ziua era funcţionară la bancă, noaptea-prostituată de lux

Copilărie furată

Minora de 12 ani, folosită pe post de sclavă sexuală, ar avea un trecut de-a dreptul cutremurător. S-ar părea că ea ar avea legături de familie cu unul dintre interlopii locali ai orașului și că ar fi fost dată de rudele sale pe mîinile proxeneților. Cel care-i intermedia legăturile cu potențialii clienți este numitul T.T., trimis în judecată pentru trafic de minori de procurorii DIICOT Slobozia. Cu strînse legături în mediul de afaceri din oraș, el o obliga pe copilă să întrețină raporturi sexuale cu prietenii săi, potenți financiar. Așa se face că nume importante de afaceriști apelau la serviciile sexuale oferite de fată. Probele folosite de anchetatori pentru a demonstra activitatea infracțională a proxenetului sînt de-a dreptul uimitoare. Din actele de urmărire penală ar reieși faptul că afaceriștii locali ar fi organizat adevărate orgii sexuale. Fata ar fi participat la întîlniri de grup, unde doi sau mai mulți bărbați ar fi întreținut raporturi sexuale simultane cu ea! Prețul unei nopți de sex cu minora de 12 ani varia între 450 și 500 de lei.

Citeşte şi ŞASE ani de închisoare pentru soldaţii AMERICANI care au bătut şi violat o ROMÂNCĂ ÎNSĂRCINATĂ

Hoteluri, transformate în stabilimente

Același probatoriu arată că cele mai multe dintre actele sexuale se consumau în incinta unor hoteluri cunoscute din Slobozia. Un exemplu în acest sens este un imobil cu spații de cazare din incinta Parcului de Vacanță Hermes. Oamenii de afaceri închiriau o cameră, după care își satisfăceau poftele trupești în cele mai perverse moduri. Un alt cuibușor de nebunii, precizează anchetatorii, ar fi fost un alt hotel, amplasat pe Strada Poligonului din Slobozia. De asemenea, afaceriștii locali din oraș se distrau împreună cu minora de 12 ani în mai multe apartamente situate tot pe raza municipiului. În unele situații, proxenetul T.T. era el însuși amfitrionul petrecerilor deocheate. Acesta și-ar fi pus la dispoziție propria locuință pentru ca afaceriștii să-și satisfacă plăcerile sexuale împreună cu minora de 12 ani. Petrecerile începeau după miezul nopții și durau pînă spre zorii zilei următoare. În ciuda detaliilor picante reținute de anchetatori, la momentul de față, proxenetul fetei de 12 ani se află în stare de libertate.

Slobozia, orașul proxeneților

Scandalosul dosar penal al procurorilor DIICOT Slobozia ar fi disjuns dintr-o altă cauză penală privind infracțiunea de proxenetism, instrumentată de procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Slobozia. În luna ianuarie a anului în curs, anchetatorii locali anunțau trimiterea în judecată a unei grupări infracționale din oraș, specializată în fapte de proxenetism. Liderul acestei rețele ar fi fost numitul G.C., inculpat care în prezent se află arestat într-o cauză penală. Într-un comunicat de presă remis publicității, procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Slobozia precizau cu privire la faptele de proxenetism reținute pe numele lui G. C. și a altor doi bărbați faptul că «au determinat și înlesnit practicarea prostituției, prin constrîngere, de către mai multe persoane vătămate, una dintre acestea avînd vîrsta sub 18 ani, obținînd astfel foloase patrimoniale». Cercetările au scos la iveală faptul că G.C. ar fi fost primul combinator al fetei de 12 ani. Rudele acesteia ar fi apelat la serviciile lui, iar minora s-ar părea că s-ar fi îndrăgostit de acesta, motiv pentru care nu ar fi fost deranjată să fie folosită pe post de sclavă sexuală. G.C. i-ar fi «predat-o» apoi inculpatului T.T., cercetat penal de DIICOT Slobozia.