Scandal URIAŞ în LIGA 1. Mihai Stoica, replică DEVASTATOARE pentru Dan Petrescu

Mihai Stoica l-a atacat violent pe Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR Cluj a acuzat o conspiraţie împotriva echipei sale, cu scopul ca FCSB să câştoge titlul de campioană.

23 apr. 2018, 05:36
Scandal URIAŞ în LIGA 1. Mihai Stoica, replică DEVASTATOARE pentru Dan Petrescu

FCSB și CFR se întâlnesc duminica viitoare, de la ora 20:45, pe Arena Națională, într-un meci care poate decide titlul în Liga 1.

Dan Petrescu: „Mă retrag la finalul sezonului. Cărţile sunt făcute pentru FCSB”

„Era o întrebare la Radio Erevan: E adevărat că lui Şostacovici Partidul Comunist din Rusia i-a făcut cadou o maşină Volga? E adevărat, dar parţial. E vorba de Vasily Solovyov-Sedoi, nu de Şostacovici. Nu e vorba de o maşină Volga, ci de o bicicletă Ucraina. Şi nu i s-a dat, i s-a luat!. Aşa e şi cu Dan Petrescu. A spus nişte enormităţi. I-am dat mesaj de Paşte şi i-am promis că după aceea nu mai vorbesc despre el, dar acum ne-a acuzat direct şi trebuie să reacţionez. Când ai câştigat atâtea meciuri cu arbitrii, se întâmplă şi împotriva ta. O să atrag atenția în mod evident asupra arbitrului că Manea, Deac și Țucudean simulează nonstop. Îi voi spune asta arbitrului care va conduce meciul cu CFR. Nu înțeleg de ce se miră Petrescu de faptul că Iașiul joacă. Dar ce-ar fi vrut? Să se dea la o parte, să fie blat? Mă mir, mai ales că Petrescu vine din fotbalul mare, a jucat la nivel înalt.  Noi ce să spunem că Valentin Cojocaru a stat pe jos un minut? Se bucură, normal, încurcă Steaua, încurcă CFR Cluj. E normal să se bucure că ne iau puncte”, a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

„Sunt șocat să aud asemenea declarații. E foarte periculos să spună că e furat. Să vină cu probe. Gazeta Sporturilor a prezentat un material în care cea mai avantajată echipă este CFR Cluj. Ce să mai zicem?! Să-i spună cineva lui Petrescu faptul că a reclamat niște faze în care am primit penalty-uri evidente. Treaba lui Hațegan e să vadă și că nu e henț la Benzar la meciul din play-off cu CFR Cluj, unde specialiștii au dedus că nu trebuia acordat penalty. E complicat să spună că a fost furat. Haideți să discutăm pe lucruri concrete. A invetat că Steaua a fost avantajată la meciul cu Craiova. Înseamnă că minte! Nu poate spune orice doar pentru că e nervos”, a mai spus Mihai Stoica.