Scandal uriaş înainte de barajul ROMANIA – GRECIA. În grupa tricolorilor s-au făcut blaturi!

Romania - Grecia, meciul de baraj pentru accederea la CM 2014, este precedat de un scandal uriaş stârnit în Olanda, după arestarea unui personaj celebru, implicat în mafia pariurilor.

05 nov. 2013, 07:37
Scandal uriaş înainte de barajul ROMANIA – GRECIA. În grupa tricolorilor s-au făcut blaturi!

Romania – Grecia este meciul toamnei pentru suflarea fotbalistică din ţara noastră, însă grupa din care s-au calificat tricolorii la barajul pentru CM 2014 ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte corectitudinea unor meciuri. Potrivit gsp.ro, Paul Rooij, un olandez arestat pentru legături cu mafia pariurilor, a făcut dezvăluiri incredibile într-un interviu acordat cotidianului De Telegraaf.

Olanda – Ungaria 8-1 a fost blat la pariuri. Înaintea meciului s-au mizat sume mari pe victorie la peste patru goluri. Aproape toată liga maghiară e trucată, iar unii jucători din campionat au fost acolo„, a spus Rooij, considerat a fi „cel mai mare bandit implicat în mafia pariurilor din vestul Europei”.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Bogdan Lobonţ: Calificarea la baraj nu înseamnă nimic

De remarcat că în amintitta partidă, la scorul de 6-1 pentru olandezi, fundaşul maghiar Devecseri şi-a dat un autogol uluitor.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Bogdan Stancu şi-a regăsit pofta de gol. A marcat de două ori pentru echipa de club