Scandal URIAŞ la FRF. „Mită, şantaj, trafic de influenţă! E de domeniul altor instituţii ale statului!”

Un nou scandal zguduie fotbalul românesc. Cu nici două luni înainte de alegerile pentru şefia FRF, unul dintre candidaţi face acuzaţii şicante.

27 feb. 2018, 10:45
Scandal URIAŞ la FRF. „Mită, şantaj, trafic de influenţă! E de domeniul altor instituţii ale statului!”

Marcel Puşcaş susţine că actuala conducere de la Casa Fotbalului îi constrânge pe cei care nu vor să voteze cu Răzvan Burleanu pentru un nou mandat.

„De la 1 Martie mă suspend din funcţie (n.red. – e angajat în cadrul FRF). Regret că nu a fost acceptată oferta de a se suspenda şi el, Burleanu. Asta denotă o latură a felului de a fi. În urmă cu trei luni, când am făcut propunerea, trebuia să pună pixul jos, să se ducă să vorbească cu lumea, să meargă prin ţară. El pleacă cu un plus mare. A oferit delegări, observări, invitaţii prin Turcia, pe la Cheile Grădiştei”, a spus Marcel Puşcaş la ProSport LIVE.

ALEGERI FRF. Ce cote au Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu la PARIURI. Cine este MARELE FAVORIT

„Se ocupă unii membrii ai staff-ului, dar s-a ajuns şi la şantaj, la demiteri. Ei trimit adeziuni, dar nu vor fi 200 atâtea cât a strâns el…Adeziunea e un fel de sondaj din care poţi să-ţi dai seama câţi sunt cu tine, câţi sunt între două luntre şi câţi sunt împotriva ta. Apoi îţi faci calculele. Câţi sunt cu tine? 70-80. E, atunci…le dai o funcţie ca refern zonal, sau delegări, sau ulei şi zahăr. Un susţinător de al meu a fost ameninţat cu demiterea, iar o echipă de liga a doua a fost ameninţată că nu promovează dacă nu-i dă adeziunea lui Burleanu. Vorbim de mită, şantaj, trafic de influenţă şi e de domeniul altor instituţii ale statului”, a mai spus Marcel Puşcaş.

Alegerile de la FRF vor avea loc pe 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Ionuţ Lupescu, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu s-au înscris în cursa pentrui şefia federaţiei.