Scandal uriaş la pariuri sportive. Doi clienţi acuză agenţia că nu le plăteşte câştigurile

Doi bărbaţi din Timişoara susţin că au câştigat 30.000 de euro la pariuri sportive, dar casa la care au jucat nu le dă banii.

05 nov. 2016, 08:33

Cei doi au jucat mai multe bilete la sfarsitul saptamanii trecute, la o agentie de pe strada Dorobantilor. Tinerii au reusit sa ghiceasca rezultatele meciurilor. Insa, cand au mers sa-si ridice premiul, au avut parte de o surpriza.

Duminica dupa amiaza, impreuna cu un prieten, am plasat niste bilete la agentia Fortuna Bet de pe strada Dorobantilor din Timisoara. In momentul cand am mers sa ridicam castigurile, ei au invocat o greseala de-a operatorului lor si anume ca nu a inregistrat pe casa de marcat miza noastra si, din acest motiv, refuza sa ne dea banii. Eu am biletele. In sensul acesta, regulamentul lor e foarte clar, tipizarea biletelor trebuie sa fie precedata de plata mizei.

Pe mine nu ma intereseaza ca ei isi angajeaza personal necalificat si care face greseli. Din punct de vedere juridic, acest bilet de pariuri are valoare de contract. Eu mi-am indeplinit obligatia contractuala platind miza, ei trebuie sa isi indeplineasca obligatia corelativa de a plati eventualul castig”, spune pentru opiniatimisoarei.ro Iasmin Iovanut, unul dintre cei doi tineri care se declara pagubiti.

Reprezentanţii agenţiei de pariuri au refuzat să dea banii motivând că angajatul care a prelucrat biletul ar fi bătut greşit în casa de marcat, susţin cei doi jucători.

Biletele câştigătoare, pe care agenţia refuză să le achite: