Scandal: Oana Lis, cu ochii în lacrimi. Viorel Lis i-a aruncat hainele în stradă

Oana Lis a fost sunata de paznicul blocului in care locuieste. Acesta a anuntat-o ca fostul edil al Capitalei i-a aruncat hainele de la geam, in urma unei crize de nervi.

RomaniaTV.net
30 oct. 2014, 21:39
Scandal: Oana Lis, cu ochii în lacrimi. Viorel Lis i-a aruncat hainele în stradă

Oana Lis a venit intr-un suflet acasa, dupa ce a fost anuntata ca fostul primar a iesit la geamul apartamentului si ii arunca lucrurile. Femeia sustine ca este foarte speriata si ca nu isi explica in ce fel a reusit sa intre sotul ei in dormitor, pentru ca aceasta camera era incuiata.

Viorel Lis a CLACAT: „Mi-e scârbă de ce am văzut şi nu mai vreau să văd niciodată”

„M-a sunat paznicul și mi-a spus că a venit Viorel extrem de nervos şi că-mi aruncă hainele. Mi-e frică de el atunci când este în crize din astea. Eu am dormitorul meu, pe care-l ţin închis. Avem camere separate şi eu îmi ţin dormitorul închis pentru că am haine, am lucruri şi nu vreau să mi le distrugă, că am dat bani pe ele. Nu mai ştiu ce să mai fac cu el. Cred că nu şi-a mai luat pastilele. Nu pot să-l gonesc din casă. Nu e normal să-mi spargă uşa şi să-mi intre în cameră. S-a întâmplat să mă mai dea afară din casă. Mi-a spart calculatorul, mi-a tăiat hainele. Nu pot să-l dau afară din casă, dar mi-e frică de el. Cred că a vrut să se uite în calculator, dar el nu ştie să umble şi s-a enervat şi probabil s-a enervat şi l-a spart.

El vrea să mă simt vinovată si să-mi cer scuze, dar eu nu mă simt vinovată. M-am săturat să am grijă de el. De mine cine are grijă?”, a declarat Oana Lis la Antena 1.