Scandalos: O profesoară le vorbeşte elevilor despre experienţele ei sexuale. „Se înhăitase cu un băiat şi …”

Acuzaţii grave la o şcoală din localitatea Săcele, judeţul Constanţa. Părinţii sunt revoltaţi şi se plâng că profesoara de limba română le vorbeşte elevilor despre experienţele ei sexuale în timpul orelor de curs şi foloseşte cuvinte vulgare. Profesoara neagă totul. Aceasta neagă toate acuzaţii şi spune că a vrut să îi protejeze pe copiii şi doar şi-a făcut datoria.

26 iun. 2015, 05:09
Scandalos: O profesoară le vorbeşte elevilor despre experienţele ei sexuale. „Se înhăitase cu un băiat şi …”

Cu lacrimi în ochi, mama uneia dintre fetele din clasa profesoarei acuzate a povestit prin ce experiență a trecut copila ei. „La doar 15 ani a auzit de la profesoara de limba română, care îi este și dirigintă, ce înseamnă viața sexuală și chiar a aflat, fără voia ei, câteva dintre aventurile intime ale acesteia cu diverși bărbați. Iar limbajul folosit a fost unul cât se poate de explicit”, susține părintele, potrivit reporterntv.ro.

Reprezentanții Primăriei spun că dascălul a fost deja amendat cu 300 de lei după ce ar fi recunoscut că a vorbit vulgar în fața elevilor.

De cealaltă parte, profesoara de limba română neagă vehement acuzațiile. Dascălul recunoaște doar că a vorbit deschis la final de an cu elevii de  clasa a VIII-a și că i-a pregătit pentru noua viață de licean.

La ora de dirigenție am vorbit despre noul mediu în care vor intra copiii. La liceu este un mediu periculos, este un mediu cu droguri, cu începerea vieții sexuale și le-am vorbit copiilor, întradevăr, pentru că anterior am avut experiențe neplăcute acum câțiva ani de zile. În clasa a opta am avut o fetiță care a rămas însărcinată și nu a mai putut să susțină examenul de capacitate. Sunt niște formulări vulgare pe care nu le-am folosit, am văzut în sesizarea de la Poliție și de la școală. Niște expresii extrem de vulgare pe care le folosește dumneaei„, a susținut profesoara Mirona Popa.

Citeşte şi: Medic: Educaţie sexuală nu înseamnă să îi înveţi pe elevi să facă sex sau vizionări de filme porno