SCANDALUL pentru fetiţa din Botoşani ia amploare. Tatăl copilei aduce ACUZAŢII GRAVE la adresa mamei

Scandalul pentru fetiţa de 5 ani din Botoşani, dintre mama acesteia şi bunici, ia amploare. Acum tatăl copilei face acuzaţii grave la adresa fostei soţii şi a sesizat autorităţile, informează România TV. În urmă cu câteva zile, mama fetiţei a apelat la instanţă ca să o ia înapoi, asta după ce chiar ea a lăsat-o mai mulţi ani în grija bunicilor.

21 aug. 2014, 07:51
SCANDALUL pentru fetiţa din Botoşani ia amploare. Tatăl copilei aduce ACUZAŢII GRAVE la adresa mamei

Tatăl copilei susţine că mama nu este preocupată de fetiţă. Recent, el a făcut o reclamaţie la Direcţia pentru Protecţia Copilului Botoşani şi le-a spus angajaţilor că mama a răpit-o pe fetiţă de la bunici şi apoi a abandonat-o în maşina unui cunoscut.

Fetiţa ar fi fost eliberată de acolo abia după ce bunica a sunat la 112, iar la faţa locului au sosit pompierii şi poliţiştii.

La începutul acestei săptămâni, femeia a mers acasă la bunic cu un executor judecătoresc pentru a-şi lua fetiţa. Bunicii nu au vrut să o dea şi nici micuţa nu a vrut să plece cu mama sa.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au decis ca temporar fetiţa să rămână la bunici, însă au decis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU pentru un copil, între mamă şi bunici