Scandalul şedinţei foto sexy de la Biblioteca Metropolitană: Directorul instituţiei a fost DEMIS

Scandalul şedinţei foto sexy printre cărţile Bibliotecii Metropolitane nu a rămas fără urmări. Deşi s-a întâmplat în urmă cu jumătate de an, directorul instituţiei a fost concediat în urma ilegalităților dezvăluite de B365.ro. Imortalizarea domnişoarei goale cocoţată pe rafturile cu cărţi nu este singurul lucru care i-a fost reproşat managerului.

04 apr. 2013, 07:01
Scandalul şedinţei foto sexy de la Biblioteca Metropolitană: Directorul instituţiei a fost DEMIS

„Primarul General, Sorin Oprescu, a dispus incetarea delegarii domnului Florinel Rotaru in functia de manager al Bibliotecii Metropolitane a Municipiului Bucuresti, incepand cu data de 4 aprilie 2013. Masura a fost luata in urma actiunilor de verificare ale Directiei de Control si ale Directiei de Audit Intern din cadrul Primariei Muncipiului Bucuresti, la solicitarea Primarului General”, arată un comunicat al Primăriei Generale a Capitalei.

Verificarea a fost dispusă după ce B365.ro a atras atenția asupra nenumăratelor ilegalități ale căror autor este directorul Florin Rotaru. 

După izbucnirea scandalului, managerul instituţiei afirma supărat: „Din păcate, este greu sa administrezi 30 de filiale„, s-a scuzat directorul.

„A fost o experienţă foarte mişto o provocare dar mi-a placut…a stârnit foarte multe controverse…dar nu mă aşteptam…e bine”, a declarat modelul Roxana Nemeş, care a pozat goală în Biblioteca Metropolitană.

În urma unor verificări a activităţii acestuia, reprezentanţii primăriei capitalei au decis înlăturarea sa din funcţie. Pozele sexy făcute în bibliotecă nu sunt singurul scandal în care a fost implicat şeful instituţiei. Rotaru a dispus cumpărarea a sute de cărţi de la un singur om, pe care a plătit un milion de euro. Bătrânelul a primit pentru cărţi sume de până la 11 ori mai mari decât preţurile cu care se cumpără de pe piaţa internaţională, de specialitate.