Scandaluri în serie la Rapid. Pancu atacă antrenorul, patronul face un anunţ sumbru

Înfrângerea suferită miercuri seara de Rapid, în etapa a 25-a din Liga 1, 1-2 cu ASA Târgu Mureş, a creat o situaţie extrem de tensionată la echipă. Rapid se află acum pe locul 15, la 5 puncte de prima poziţie care asigură menţinerea în prima divizie.

09 apr. 2015, 06:18
Scandaluri în serie la Rapid. Pancu atacă antrenorul, patronul face un anunţ sumbru

Daniel Pancu a dezvăluit că la Rapid nu este o atmosferă propice şi a lansat unele acuze la adresa antrenorului Cristi Pustai. „După pauza asta de două săptămâni arătăm mult mai rău decât înainte. Toată lumea aştepta să venim mai proaspeţi, noi am venit mai obosiţi şi cu jucători accidentaţi. E o presiune mare, ne aşteptăm la ea, şi asta influenţează şi jocul nostru.

Eu spun că şi atmosfera a avut de suferit. Prima greşeală a fost când domnul antrenor s-a dus la o conferinţă şi a zis că nu a găsit atacantul, n-a găsit coordonatorul. Noi cu toţii ne-am simţit foarte jigniţi, eu care joc mijlocaş central, atacant. Este o atmosferă deteriorată în continuu. Eu am preferat să tac aici la Rapid, să nu stric atmosfera. Şi cred că am greşit. Lucrurile trebuiesc spuse în faţă, bărbăteşte.

Eu personal am suferit când antrenorul spune că nu are atacant. Nici nu am mai fost băgat. Acum sunt şi accidentat. Eu nu m-am mai implicat aşa cum m-am implicat înainte. Noi jucăm mult mai prost după pauză asta pe care am avut-o. Altele sunt problemele, nu banderolă. Noi jucăm cum ne spune antrenorul. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o, că noi nu avem atacanţi. Toţi s-au simţit jigniţi. La U Cluj s-a pierdut pe o greșeală individuală. Ce trebuia să facă antrenorul atunci, să se ducă la conferință și să spună că nu are portar„, a spus Daniel Pancu, la Dolce Sport.

Pe de altă parte, finanţatorul Valerii Moraru a plecat extrem de nervos de la partida pierdută de Rapid în faţa lui ASA Tg. Mureş, lăsând să se înţeleagă că şi-ar putea retrage sprijinul acordat giuleştenilor. „Concluzia este că nu merită să investeşti în fotbal. Asta a zis-o şi domnul Masonne. Atât am de spus, mulţumesc„, a declarat Moraru.