Scapă de acnee cu ingrediente naturale

Nu toată lumea are norocul de a se naşte cu un ten perfect, fără predispoziţie la acnee sau alte probleme de piele (roşeaţa, iritaţii, eczeme). Când te confrunţi cu astfel de neplăceri, e bine să ştii că, adesea, ingredientele naturale – pe care le ai de obicei în cămară – te pot ajută mai mult decât o crema scumpă sau un tratament pretenţios. Iată 7 ingrediente-minune din care să-ţi prepari acasă loţiuni de curăţare a tenului, că să scapi odată pentru totdeauna de acnee.

08 apr. 2014, 06:09
Scapă de acnee cu ingrediente naturale

Mierea de albine

Mierea este poate modalitatea ideală de a lupta împotriva acneei. Proprietăţile sale antibacteriene ajută la eliminarea impurităţilor din piele, prevenind apariţia coşurilor şi vindecandu-le pe cele deja existente. În plus, deoarece mierea are o acţiune anti-inflamatorie, această reduce treptat efectele acneei, până când afecţiunea dispare. Un alt bonus este că, dacă alegi să-ţi speli faţă cu miere, tenul nu va rămâne uscat – aşa cum se întâmplă când foloseşti loţiuni de curăţare din comerţ. Mierea înlătură bacteriile uşor şi îţi lasă pielea hidratata şi plăcută la atingere.

Ovăzul

Ovăzul este un alt ingredient natural cu rezultate bune împotriva acneei. Deoarece conţine multe vitamine, ovăzul ajută la reducerea inflamatiilor şi a roşeţii cauzate de acnee. Totodată, absoarbe toxinele din piele, lăsând-o curată fără a afecta ţesuturile.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro.