Scapă de mirosul transpiraţiei cu remedii naturiste

Transpirația este un fenomen absolut normal la care este supus organismul tău și prin intermediul căruia elimină toxine. În momentul în care aceasta un miros neplăcut, este indicat să iei măsuri.

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 06:26
Scapă de mirosul transpiraţiei cu remedii naturiste

De regulă, în momentul în care la nivelul corpului tău se produc anumite blocaje sau dereglări, acesta transmite semnale att prin aspect, cât și prin intermediul mirosurilor emanate.

Iar transpirația face parte dintr-o serie de procese fiziologice normale, prin intermediul căreia se poate observa extrem de clar când există o problemă în organism. Fie că este forba despre transpirația excesivă cunoscută și sub denumirea de hiperhidroză, fie despre transpirația ce emană un anumit miros greu ori lasă pete pe haine.

Indiferent de natura problemei, natura are soluții salvatoare pentr noi toți.

Băile cu ceai verde

Ceaiul verde este cunoscut pentru cantitatea de antioxidanți benefică organismului uman. Având proprietăți antibacteriene, antifungice este unul dintre remediile naturii pentru a combate transpirația abundentă și mirositoare.

Poți de asemenea să folosești niște pliculețe de ceai verde pe care să le freci de anumite flori precum iasomie, lavandă, trandafiri, pentru a lua din aroma lor și apoi să ții aceste pliculețe la subraț.

Ceaiul verde se poate pulveriza în zona respectivă de mai multe ori pe parcursul zilei.

Lămâia elimină mirosurile corporale

Lămâia face parte din minunile naturii, fiind extrem de cunoscută, utilă și sănătoasă totodată. Astfel că dacă vei combina zeama de la o lămâie cu aceiași cantitate de oțet de mere, vei obține un excelent remediu atât pentru eliminarea mirosului cauzat de transpirație cât și de mirosul picioarelor, atât de greu de suportat.

După ce ai amestecat cantități egale din cele două ingrediente, pune câteva picături în fiecare pantof și tamponează zonele afectate de transpirație.

În scurt timp vei vedea diferența.

Combină lămâia cu bicarbonat de sodiu

Lămâia este extraordinară mai ales când vine vorba despre beneficiile oferite.

Dacă vrei să îți menții pielea uscată și cu un miros proaspăt pe tot parcursul zilei alege să combini bicarbonatul de sodiu și zeama de lămâie până formezi o pastă pe care o aplici ulterior pe zonele afectate.

De asemenea, poți să masezi zonele afectate de transpirație cu felii de lămâie și astfel vei neutraliza toate bacteriile existene în zona respectivă și vei evita apariția furinculitei.

Amestecul de lămâie cu bicarbobat este ideal și pentru a-ți albi dantura, pentru a combate mătreața  și să mențină un echilibru al pH-ului pielii.

Nutrimenții săi oferă o veritabilă porție de sănătate și un bun suport pentru o imunitate de fier.

Află care sunt beneficiile apei cu lămâie AICI