Scapă de vrăji! Când prind VRĂJILE şi cum se DEZLEAGĂ

Orice persoană trebuie să stea cât mai departe de vrăji și de vrăjitori, căci problemele pe care i le poate pricinui pot fi greu dezlegate și vindecate

RomaniaTV.net
01 feb. 2015, 17:29
Scapă de vrăji! Când prind VRĂJILE şi cum se DEZLEAGĂ

Potrivit Părintelui Paisie Aghioritul, cei mai periculoși vrăjitori sunt acei indivizi care folosesc lumânări ori icoane în săvârșirea vrăjilor, și care înșală foarte ușor oamenii. Aceștia din urmă cred cu tăria faptul că acea icoană îi va ajuta, neștiind însă că, în spatele ei se află gândul rău al diavolului.

Părintele Argatu, despre pericolul farmecelor şi vrăjilor VIDEO

Când prind vrăjile

Pentru ca vrăjile să aibă efect și pentru ca acestea să se lege de om fără dezlegare, cineva trebuie să dea acord diavolului. Pe de altă parte, acea persoană care se spovedește și are o inimă curată se va salva și departe va fi diavolul de el.

Citeşte şi Cu ce fac VRĂJITOARELE FARMECE. Ce să nu laşi să ajungă în mâna lor

Dacă vrăjile prind, cum se vor dezlega?

Singura cale prin care se poate salva cineva este reprezentată de pocăință și spovedanie. Omul prins în vrăji va trebui să își înțeleagă greșeala, să se pocăiască și să se spovedească.

Pentru a scăpa de vrăji, un om chinuit trebuie să afle unde a greșit, cum de au prins astfel de acțiuni necurate asupra sa iar apoi salvarea va veni prin rugăciune, pocăință și spovedanie pentru ca tot acest chin să ia sfârșit, scrie observator.tv. 

CITEŞTE ŞI: „Români, păziţi-vă! Vin vremuri CUMPLITE!” Cuvintele SFINŢILOR PĂRINŢI te vor CUTREMURA!