Scenariu ŞOC în LIGA I. Reghecampf, SUSPENDAT până la finalul SEZONULUI

Steaua este în conflict cu FRF după ce arefuzat să-i lase la stagiul din Antalya pe cei şase fotbalişti convocaţi de Anghel Iordănescu. Dacă jucătorii riscă suspendări între patru şi opt etape, oficialii clubului pot fi suspendaţi până la 6 luni.

25 ian. 2016, 14:20
Scenariu ŞOC în LIGA I. Reghecampf, SUSPENDAT până la finalul SEZONULUI

Laurentiu Reghecampf ar putea primi o suspendare drastica, de la 3 la 6 luni, intrucat el a fost cel care nu i-a mai lasat pe fotbalisti la echipa nationala si a incalcat regulamentul FRF, scrie ziare.com.

Articolul 84 din Regulamentul Disciplinar al FRF explica in detaliu cum se poate ajunge la aceasta suspendare: „Fapta cluburilor de a nu permite jucatorilor romani sau straini sa se prezinte la convocarile echipelor reprezentative pentru antrenamente si jocuri, se sanctioneaza cu interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru persoanele vinovate pe o perioada de la 3 la 6 luni”.

CITEŞTE ŞI Scandal la naţională. Fotbaliştii Stelei riscă o suspendare drastică. Ce pedepse ar putea primi

De asemenea, specialistii consultati de ziare.com au explicat si motivul pentru care regulamentul FIFA, in care se prevede ca participarea nu este obligatorie, nu poate fi luat in calcul: „Regulamentul FIFA se aplica doar in cazul fotbalistilor straini. Acest caz va fi judecat exclusiv dupa Regulamentul Disciplinar al FRF”.