SCENARIU ŞOCANT! Steaua, EXCLUSĂ din cupele EUROPENE

Comisia de Control și Disciplină a UEFA a decis în iunie 2013 să  îi permită Stelei să participe în cupele europene după ce a fost implicată în cazul "Valiza", însă a dat o pedeapsă de un an cu suspendare și a trimis clubul într-o perioadă de probațiune de 5 ani.

06 mai 2015, 15:38
SCENARIU ŞOCANT! Steaua, EXCLUSĂ din cupele EUROPENE

Sancţiunea de un an cu suspendare se poate activa doar în cazul în care Steaua va comite vreo abatere în următorii 5 ani, aceasta fiind perioada de probaţiune dictată de forul european. De când a fost dictată această pedeapsă au trecut aproape doi ani, motiv pentru care clubul ar putea fi exclus din cupele europene. 

Acuzele lui Ionuț Negoiță o pot exlude pe Steaua din cupele europene, dacă UEFA consideră că roș-albaștrii au încercat în vreun fel să trucheze meciul cu Dinamo.

CITEŞTE ŞI ŞOC la DINAMO. Ionuţ Negoiţă: „A fost cumpărat de Steaua! Ştiu despre CÂT e vorba”

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, a lansat acuze grave la conferința de presă de miercuri: „A fost un meci cu o miză foarte mare, mai ales din punctul de vedere al Stelei. Dacă meciul se termina egal sau pierdeau meciul, își luau la revedere de la titlu. Așa cum se face în fotbalul românesc, cei care se organizează, se organizează. S-au organizat și din punctul acesta de vedere. Steaua n-a avut nici un șut pe poartă pînă în minutul 60 și ceva. Meciul mergea către o remiză, dar Steaua a intrat în criză de timp și trebuia ajutată. Și de către cine? De către un băiat care a mai ajutat și înainte”.